Ο Άρης γιορτάζει τα 110 γενέθλια της ιστορίας του, με τους φίλους της ομάδας να έχουν κάνει τη νύχτα μέρα στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της εκδήλωσης των «κίτρινων».
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Άρης: “Πλημμύρισε” η Αριστοτέλους στην εκδήλωση του συλλόγου για τα γενέθλια της ομάδας
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν άναψε κερί στη μνήμη των θυμάτων του μακελειού
Στο δικαστήριο οδηγήθηκαν οι τέσσερις φερόμενοι ως δράστες, που όπως υποστηρίζει η Ρωσία πραγματοποίησαν την τρομοκρατική επίθεση σε συναυλιακό χώρο στη Μόσχα.
Το δικαστήριο έκρινε ότι είναι προφυλακιστέοι μέχρι τις 22 Μαΐου ενώ εκκρεμεί η δίκη τους.
Μόσχα: Τιμήθηκαν δύο 15χρονοι που έσωσαν εκατοντάδες κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)
Ήρωες είναι δύο έφηβοι οι οποίοι κατάφεραν να σώσουν εκατοντάδες συμπολίτες τους κατά τη διάρκεια του μακελειού στη Μόσχα το οποίο στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 137 νεκρούς.
Στενεύει ο κλοιός για τον Τραμπ – Καλείται να καταθέσει ομόλογο μέχρι σήμερα για να καλύψει τα 454 εκατομμύρια δολάρια
Ο Ντόναλντ Τραμπ καλείται εντός της ημέρας να καταθέσει ένα ομόλογο με το οποίο θα καλύπτει ποσό ύψους 454 εκατομμύριων δολαρίων που προκύπτει από μια δικαστική απόφαση για απάτη.
Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η στρατιωτική παρέλαση – Ποιοι έδωσαν το παρών
Με τη μεγάλη παρέλαση μαθητικών, πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων που πραγματοποιήθηκε στην παραλιακή Λεωφόρο Νίκης, έως και το ύψος του Λευκού Πύργου, ολοκληρώθηκαν στη Θεσσαλονίκη οι εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Αστυνομικοί του Κιλκίς εξάρθρωσαν στην Ημαθία εγκληματική ομάδα που διακινούσε λαθραία γεωργικά φάρμακα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
Συνελήφθησαν συνολικά 5 ημεδαποί άνδρες και 2 αλλοδαποί άνδρες. Κατασχέθηκαν 778 κιλά & 306 λίτρα λαθραίων φυτοφαρμάκων, ένα φορτηγό και τρία οχήματα.
Με λαμπρότητα και τη συμμετοχή χιλιάδων κιλκισιωτών τιμήθηκε η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου
Με τη δέουσα λαμπρότητα και τη συμμετοχή χιλιάδων κιλκισιωτών σε όλο το νομό γιορτάστηκε η εθνική επέτειος της απελευθέρωσης του Έθνους, καθώς και ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου.
Επίκεντρο των εκδηλώσεων ήταν η πρωτεύουσα του νομού, η πόλη του Κιλκίς, τις οποίες και τίμησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, ενώ για το δήμο Παιονίας, η έδρα του, το Πολύκαστρο.
Οι εκδηλώσεις στο Κιλκίς ξεκίνησαν με την πανηγυρική δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου, όπου εκτός του κ. Φλωρίδη παρευρίσκονταν οι βουλευτές Γιώργος Γεωργαντάς και Πέτρος Παππάς, η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, ο αναπληρωτής Δήμαρχος Κιλκίς, Αλέξανδρος Σημαιοφορίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Χατζηαποστόλου, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς Φεβρωνία Ιωαννίδου, η ηγεσία της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Πυροσβεστικής, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.
Ο πανηγυρικός της ημέρας έγινε από τον εκπαιδευτικό Παναγιώτη Αδάμο, ενώ ακολούθησε στο Δημοτικό Πάρκο Κιλκίς επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων.
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την μεγάλη παρέλαση συλλόγων, μαθητών και Στρατού στο κέντρο της πόλης, την οποία και παρακολούθησαν εκατοντάδες κιλκισιώτες.
Μόσχα: Οι συλληφθέντες υπέστησαν ηλεκτροσόκ στα γεννητικά όργανα και κόψιμο αυτιών σύμφωνα με δημοσιεύματα
Φρικτά βασανιστήρια φέρεται να έχουν υποστεί οι τέσσερις συλληφθέντες που εκτέλεσαν εν ψυχρώ 137 ανθρώπους σε συναυλιακό κέντρο στη Μόσχα.
Το Ισλαμικό Κράτος έχει αναλάβει την ευθύνη για το μακελειό.
Άρχισε η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Στην παρέλαση συμμετέχουν δεκάδες σχολεία, ενώ εκατοντάδες πολίτες παρακολουθούν τους μαθητές να παρελαύνουν.
Τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη – Νεκρός ο οδηγός μηχανής
Τροχαίο δυστύχημα με απολογισμό έναν νεκρό σημειώθηκε τα ξημερώματα της 25ης Μαρτίου έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Στη συμβολή του 33ου χλμ. της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Εδέσσης με την Ε.