Σήμερα, ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, έφτασε στη Σαουδική Αραβία για μια επίσκεψη εργασίας, κατά την οποία πρόκειται να συναντηθεί με τον πρίγκιπα διάδοχο, Μοχαμέντ μπιν Σαλμάν.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Στη Σαουδική Αραβία για επίσκεψη εργασίας ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι
ΣΕΤΗΠ Θεσσαλονίκης: Καταγγέλλει την τρομοκρατία στους εργαζόμενους του ΟΤΕ μπροστά στην αυριανή απεργία
Το ΣΕΤΗΠ Θεσσαλονίκης καταγγέλλει τις απειλές τρομοκρατίας που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ ενόψει της αυριανής απεργίας.
Όπως αναφέρει, «από το πρωί, στους διαδρόμους των κτιρίων, προϊστάμενοι, team leaders, εκλεγμένοι και μη συνδικαλιστές βάλθηκαν να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους στον ΟΤΕ λέγοντας ότι “δεν υπάρχει απεργία αν δε το πουν αυτοί”.
Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη επτά ετών σε άνδρα που αποπειράθηκε να βιάσει φοιτήτρια
Ποινή κάθειρξης επτά ετών επιβλήθηκε στον 26χρονο από τη Βουλγαρία ο οποίος αποπειράθηκε να βιάσει 19χρονη φοιτήτρια τον Μάρτιο του 2023 στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη.
Οι δικαστές τον έκριναν ένοχο για απόπειρα βιασμού και επικίνδυνη σωματική βλάβη, χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικών, ενώ μετά την καταδίκη του επέστρεψε στις φυλακές.
Απεργία την Τετάρτη: Ματαιώνονται οι παραστάσεις στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος
Δεν θα πραγματοποιηθούν αύριο (28.02.2024) οι παραστάσεις του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, καθώς το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ και τα Εργατικά Κέντρα της χώρας.
Δεν θα είναι στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για «προσωπικούς λόγους»
Απών θα είναι από το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με τη Daily Mail να μιλά για «προσωπικούς λόγους».
Η βασίλισσα Καμίλα θα είναι η αρχηγός της τελετής για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο στο Κάστρο του Ουίνσδορ.
Ανθρωπιστική βοήθεια από την Ιορδανία στους εξαθλιωμένους κατοίκους της Γάζας
Δεν έχει τέλος το δράμα των κατοίκων της Γάζας, που πλέον τρώνε μέχρι και φύλλα από δέντρα για να μην λιμοκτονήσουν.
Ιορδανικά στρατιωτικά αεροπλάνα ρίχνουν ανθρωπιστική βοήθεια στην Γάζα.
Θεσσαλονίκη: Ομάδα νεαρών ξυλοκόπησε άγρια 15χρονο έξω από εμπορικό κατάστημα
Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε ένας 15χρονος, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με την καταγγελία του, ενώ βρισκόταν με δύο φίλους του έξω από εμπορικό κατάστημα, τον πλησίασαν τρεις άγνωστοι και του επιτέθηκαν απρόκλητα.
Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για ύποπτο φάκελο στα δικαστήρια – Τελικά περιείχε ένα βιβλίο
Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στην ΕΛΑΣ για ύποπτο φάκελο που έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.
Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήτανε άμεση αλλά μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο φάκελος περιείχε ένα βιβλίο θρησκευτικού περιεχομένου.
Το ΠΑΜΑΚ ζητά από την Πολιτεία και τις Δικαστικές Αρχές να προχωρήσουν στην απόδοση δικαιοσύνης για το δυστύχημα στα Τέμπη
Έκκληση στην Πολιτεία και τις Δικαστικές Αρχές «να προχωρήσουν στην απόδοση δικαιοσύνης, με πιστότητα στην αλήθεια, με συνείδηση της μοναδικότητας της ανθρώπινης ζωής» απευθύνουν τα μέλη της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, σε ψήφισμα που εξέδωσαν για τη συμπλήρωση ενός έτους από το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.
Παγκόσμια επιτυχία για τον Απόστολο Τζαμτζή
Η Διευθύντρια του ΓΕ.Λ. Καμπάνη, ο Σύλλογος των Καθηγητών, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και οι Μαθητές, συγχαίρουμε τον μαθητή του σχολείου μας Τζαμτζή Απόστολο της Β’ τάξης για τη μεγάλη του επιτυχία στο 8ο Πανελλήνιο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων που έλαβε χώρα στο Ηράκλειο της Κρήτης.