Παρεμβάσεις προκειμένου να περιοριστεί το κυκλοφοριακό χάος στη Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας, στο πλαίσιο της σύσκεψης του συντονιστικού οργάνου για το FlyOver που έλαβε χώρα στο ΥΜΑΘ.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Θεσσαλονίκη: Ο Χρ. Σταϊκούρας ανακοίνωσε παρεμβάσεις για να αντιμετωπιστεί το κυκλοφοριακό χάος
Θεσσαλονίκη: Υπογράφηκε η σύμβαση για τον σταθμό φόρτισης του ΟΑΣΘ
Την άνοιξη στους δρόμους της Θεσσαλονίκης τα 110 ηλεκτρικά λεωφορεία του Οργανισμού.
Παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του Υπουργού Χρήστου Σταϊκούρα και της Υφυπουργού Χριστίνας Αλεξοπούλου, υπογράφηκε σήμερα Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου, στα γραφεία του ΟΑΣΘ, η σύμβαση για την κατασκευή του σταθμού φόρτισης των ηλεκτρικών λεωφορείων του Οργανισμού.
Τι απέγινε η δωρεά;
Ο Απ. Τζιτζικώστας υπέγραψε για τη συνέχιση λειτουργίας των 24 ΤΟΜΥ της Κεντρικής Μακεδονίας
Τη συνέχιση λειτουργίας όλων των Τοπικών Ομάδων Υγείας της Κεντρικής Μακεδονίας διασφάλισε η Περιφέρεια, έπειτα από την υπογραφή της σχετικής απόφασης από τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.
Σαββατοκύριακο με νίκες για το τμήμα βόλεϊ του Αίαντα Κιλκίς
Μινεσότα: Δύο αστυνομικοί και ένας τραυματιοφορέας σκοτώθηκαν από ένοπλο
Ο δράστης είναι νεκρός.
Δυο αστυνομικοί και μέλος υπηρεσίας πρώτων βοηθειών σκοτώθηκαν από σφαίρες χθες Κυριακή το πρωί στην αμερικανική πολιτεία Μινεσότα, αφού ανταποκρίθηκαν σε κλήση να επέμβουν σε σπίτι όπου βρισκόταν σε εξέλιξη ενδοοικογενειακή διένεξη, ανακοίνωσαν οι αρχές.
Σήμερα θα ανακοινώσει το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα την στήριξη του στην υποψηφιότητα της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
Η στήριξη του CDU είναι απαραίτητη προκειμένου το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα να δώσει το χρίσμα του στην κυρία φον ντερ Λάιεν.
Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) Φρίντριχ Μερτς αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα την στήριξή του στο πρόσωπο της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επιδιώκει να επανεκλεγεί στη θέση.
Δεν επετράπη στη μητέρα του Αλεξέι Ναβάλνι να μπει στο νεκροτομείο
«Η μητέρα του Αλεξέι και οι δικηγόροι της έφτασαν στο νεκροτομείο νωρίς σήμερα το πρωί».
Οι ρωσικές αρχές απαγορεύουν στους συγγενείς του νεκρού ηγέτη της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι να έχουν πρόσβαση στη σορό του για τρίτη ημέρα μετά τον θάνατό του σε φυλακή στον αρκτικό κύκλο, ανακοίνωσε σήμερα η ομάδα του, διευκρινίζοντας ότι «δεν δόθηκε άδεια» στη μητέρα του αντιφρονούντα να εισέλθει στο νεκροτομείο όπου διατηρείται η σορός του.
Ανακατάληψη της νομικής σχολής του ΑΠΘ παρά την επέμβαση των ΜΑΤ
Ανακατάληψη της νομικής σχολής του ΑΠΘ έγινε λίγο πριν τις 9 το πρωί της Δευτέρας (19.2.2024) μόλις τα ΜΑΤ αποχώρησαν από το σημείο – Το πανό της κατάληψης κρεμάστηκε και πάλι, με τους καταληψίες να απαγορεύουν την είσοδο σε καθηγητές και εργαζόμενους.
Θεσσαλονίκη: Προσποιήθηκαν τους τεχνικούς και «ξάφρισαν» ηλικιωμένη
Το γνωστό… κόλπο έκαναν απατεώνες στη Θεσσαλονίκη, που προσποιήθηκαν τους τεχνικούς ηλεκτρικού ρεύματος, προκειμένου να κλέψουν μια ηλικιωμένη.
Προσποιούμενοι τους τεχνικούς εταιρείας παροχής ηλεκτρικού ρεύματος μπήκαν σε διαμέρισμα ηλικιωμένης στην ανατολική Θεσσαλονίκη, απ’ όπου αφαίρεσαν κοσμήματα, χρυσές λίρες και μετρητά, συνολικής αξίας άνω των 125.000 ευρώ.