espa pkm

Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2026, 2:59:14 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Φωτιά λόγω μηχανικής βλάβης εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα σε υπηρεσιακό αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ., την ώρα που βρισκόταν εν κινήσει στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών.

Οι επιβαίνοντες αστυνομικοί της ΟΠΚΕ κατάφεραν εγκαίρως να τη σβήσουν με πυροσβεστήρα.

Στη ΜΕΘ Παίδων του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο» συνεχίζει να νοσηλεύεται 12χρονο αγόρι, που κατάπιε ωμό ζυμαρικό με αποτέλεσμα να γίνει απόφραξη του αεραγωγού

«Το παιδί αισθάνθηκε ότι υπήρχε έντονο πρόβλημα, ξεκίνησε βήχας, ωστόσο δεν φάνηκε ικανό να βγει το ξένο σώμα.

Την ήττα με 27-24 γνώρισε ο ΓΑΣ Κιλκίς κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, για την 14η αγωνιστική της Handball Premier.

Τα αποτελέσματα των αγώνων της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς, που διεξήχθησαν το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024, έχουν ως εξής:

Μια ουκρανική επίθεση με drone εναντίον «εμπορικών πλοίων» απώθησαν οι στρατιωτικές δυνάμεις της Ρωσίας το βράδυ της Παρασκευής (9/2) στα νοτιοδυτικά της Μαύρης Θάλασσας

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην εφαρμογή Telegram, το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας αναφέρει πως ένα ουκρανικό ναυτικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος που ενεπλάκη στην επίθεση καταστράφηκε και άλλα εξουδετερώθηκαν από πυρά του πυροβολικού ή συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου.

Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 15:59

Γάζα: Πάνω από 28.000 οι νεκροί Παλαιστίνιοι

Ανεβαίνει κάθε ώρα που περνά ο αριθμός των Παλαιστινίων που χάνουν τη ζωή τους από ισραηλινά πυρά στη Λωρίδα της Γάζας, με τον νεότερο απολογισμό να ανέρχεται στους 28.064 νεκρούς

Επίθεση εναντίον γυναικών που περίμεναν το τραίνο εξαπέλυσε άντρας σε σταθμό του μετρό της Βαρκελώνης, στην Ισπανία

Κάμερα κλειστού κυκλώματος σε σταθμό του μετρό της Βαρκελώνηςκατέγραψε το πρωί της Παρασκευής τον δράστης να εισέρχεται στην αποβάθρα, να περπατά κάπως αδιάφορα και να αρχίζει να χτυπά όποια γυναίκα συναντά μπροστά του.

Λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι για να μπει στην τάξη του ο 17χρονος μαθητής στο ΕΠΑΛ Λαγκαδά, ζει τον εφιάλτη της βίας στο διάδρομο του σχολείου, με τους συμμαθητές του να τον έχουν περικυκλώσει.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο και το Γενικό Γραμματέα Μιχάλη Σταυριανουδάκη.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τα ανοιχτά οικονομικά θέματα που ταλανίζουν το Δήμο και το μείζον ζήτημα της σχολικής στέγης.

Στη ΜΕΘ Παίδων του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο» συνεχίζει να νοσηλεύεται 12χρονο αγόρι, που κατάπιε ωμό ζυμαρικό με αποτέλεσμα να γίνει απόφραξη του αεραγωγού.

«Το παιδί αισθάνθηκε ότι υπήρχε έντονο πρόβλημα, ξεκίνησε βήχας, ωστόσο δεν φάνηκε ικανό να βγει το ξένο σώμα.