espa pkm

Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2026, 5:59:48 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Πανικός προκλήθηκε στο Κάνσας κατά την διάρκεια της παρέλασης των Kansas City Chiefs για την νίκη τους στον τελικό του Super Bowl, με τα αμερικανικά ΜΜΕ να μεταδίδουν ότι έπεσαν πυροβολισμοί.

   

Μεταξύ του Τζο Μπάιντεν και του Ντόναλντ Τραμπ, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν είπε σήμερα πως προτιμά τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ επειδή είναι «πιο προβλέψιμος» σε σύγκριση με τον Ρεπουμπλικάνο πρώην ένοικο του Λευκού Οίκου.

Τα σημαντικότερα πτυχία που θα αποκτήσουν ίσως στη ζωή τους τις βεβαιώσεις «αποφοίτησης» από τις υπηρεσίες του προγράμματος απεξάρτησης «Αργώ», πήραν 40 άντρες και γυναίκες, σε μια συγκινητική εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης», στον δήμο Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (15-2-2024)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (12-2-2019)

Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024 18:07

Συνάντηση Ερντογάν και Αλ Σίσι στο Κάιρο

Επίσημη επίσκεψη στην Αίγυπτο πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος έγινε δεκτός στο προεδρικό μέγαρο στο Κάιρο από τον Αιγύπτιο ομόλογό του Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι.

Ένας πύραυλος που εκτοξεύτηκε από τη Ρωσία κατέστρεψε μια πολυκατοικία σε ένα χωριό στην επαρχία του Χαρκόβου, στη βόρεια Ουκρανία.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης τηςΟυκρανίας, ο πύραυλος προκάλεσε τον θάνατο 2 ανθρώπων και τραυμάτισε άλλους 4, ενώ ακόμα 4 άνθρωποι μπορεί να είναι παγιδευμένοι κάτω από τα ερείπια.

Ο Σύμβουλος Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, Τζέικ Σάλιβαν έκανε γνωστό πως έχει συγκλιθεί η «ειδική επιτροπή των οκτώ» που αποτελείται από κορυφαία στελέχη και των δύο παρατάξεων, τα οποία την Πέμπτη (15/2) θα ενημερωθούν από τον ίδιο αναλυτικά για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Κάμερες, ιδιωτικοί φύλακες ασφάλειας και εξονυχιστικοί έλεγχοι στις εισόδους είναι μεταξύ των μέτρων που εξετάζονται για τη θωράκιση του δικαστικού μεγάρου της Θεσσαλονίκης, μετά την αποστολή φακέλου, παγιδευμένου με εκρηκτικό μηχανισμό, σε μία πρόεδρο εφετών, που από τύχη δεν εξερράγη.

Οι εντάσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου επιδεινώθηκαν μετά από νέα επιθέσεις του Ισραήλ στον Λίβανο, που προκάλεσαν ανησυχία για εξάπλωση της βίας μεταξύ των δύο γειτονικών χωρών.