Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υπέγραψε το πρωτόκολλο προσχώρησης της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, μετά την επικύρωση του σχετικού νομοσχεδίου από την Εθνοσυνέλευση, το βράδυ της περασμένης Τρίτης.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ο Ερντογάν υπέγραψε το πρωτόκολλο ένταξης της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ
Θεσσαλονίκη: Συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό (ΦΩΤΟ)
Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα όπως “Η ιστορία έχει και σωστή πλευρά με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά” και “Λευτεριά στην Παλαιστίνη”.
Πορεία αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό πραγματοποίησαν στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης τα μέλη της ΕΔΥΕΘ, φοιτητικές οργανώσεις και εκπρόσωποι και μέλη συλλογικοτήτων.
Καταγγελίες Θεσσαλονικέων στον Συνήγορο του Πολίτη για το FlyOver
Αναφορές για το επίπεδο ενημέρωσης που σχετίζεται με το έργο του flyover, στη Θεσσαλονίκη, έχει δεχτεί ο Συνήγορος του Πολίτη μέσα από το γραφείο του, που λειτουργεί από τον περασμένο Μάρτιο στην πόλη.
Γάζα: Συνεχίζονται οι μάχες και οι βομβαρδισμοί
Επίκεντρο των εχθροπραξιών του ισραηλινού στρατού και του στρατιωτικού βραχίονα της Χαμάς στη νότια Λωρίδα της Γάζας, παραμένει σήμερα η Χαν Γιούνις, την επομένη των φονικών πυρών, που προκάλεσαν διεθνή κατακραυγή, εναντίον εγκατάστασης του ΟΗΕ όπου είχαν βρει καταφύγιο εσωτερικά εκτοπισμένοι εξαιτίας του πολέμου
Γάζα: «Φτάνει, δεν θέλουμε όμηροι να επιστρέψουν νεκροί»
Έναυσμα του πολέμου ήταν η επίθεση άνευ προηγουμένου της Χαμάς την 7η Οκτωβρίου σε νότιους τομείς της ισραηλινής επικράτειας, η οποία στοίχισε τη ζωή σε κάπου 1.140 ανθρώπους, στην πλειονότητά τους άμαχους, σύμφωνα με καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου βασισμένη σε επίσημες ανακοινώσεις
Χούθι: «Θα συνεχίσουμε τις επιθέσεις σε πλοία»
Νέες απειλές για επιθέσεις σε πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα εκτόξευσε ο αρχηγός των Χούθι
Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε σήμερα Πέμπτη (25/1) ο ηγέτης των σιιτών ανταρτών, Αμπντελ-Μάλεκ αλ Χούθ, οι Χούθι της Υεμένης θα συνεχίσουν να στοχοθετούν πλοία που συνδέονται με το Ισραήλ έως ότου φτάσει βοήθεια στον παλαιστινιακό λαό στη Λωρίδα της Γάζας.
Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία σε μίνι μάρκετ στον Εύοσμο – Ανήλικοι χτύπησαν τον υπάλληλο
Δύο ανήλικοι, ηλικίας 14 και 16 ετών μπούκαραν σε μίνι μάρκετ στον Εύοσμο στη Θεσσαλονίκη και αφού χτύπησαν τον υπάλληλο, πήραν χρήματα και εξαφανίστηκαν. Η δράση τους αποτυπώνεται στο video ντοκουμέντο που εξασφάλισε το newsit.gr.
Θεσσαλονίκη: Ο Νίκος Παπανδρέου θα επισκεφθεί το Κορδελιό
Ο Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Παπανδρέου αναμένεται να επισκεφθεί το Κορδελιό Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα, ο ευρωβουλευτής αναμένεται να παραβρεθεί σε ανοιχτή εκδήλωση την Παρασκευή (2/2) στις 19:00 στο Κορδελιό, στην καφετέρια Τικ Τοκ που βρίσκεται στην Εθνικής Αντιστάσεως 87.
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (26-1-2024)
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (26-1-2024)