espa pkm

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2026, 2:50:00 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Η Αυτοδιοίκηση είναι γόνιμο πεδίο προσφοράς, μα πάνω από όλα αγάπης για τον τόπο και τον συνάνθρωπο, που εκδηλώνεται με πράξεις.

Από το 2007, στηριζόμενος στην εμπιστοσύνη των συγχωριανών μου, δεσμεύθηκα να  υπηρετήσω τα συμφέροντά τους και να κάνω ότι είναι δυνατόν καλύτερο για την Ευκαρπία.

Σε όλη αυτή τη μακρά διαδρομή, έδωσα μαζί με τους κοινοτικούς συμβούλους και με τη συναίνεση της τοπικής μας κοινωνίας, μικρές και μεγάλες μάχες για το χωριό μας.

Ο Τζο Μπάιντεν αναχωρεί σήμερα, αρχικά για το Τελ Αβίβ και στη συνέχεια για το Αμάν της Ιορδανίας, σε ένα ταξίδι που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την επιρροή των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή.

Νοσοκομείο στην περιοχή Αλ Ζαϊτούν στη Λωρίδα της Γάζας βομβαρδίστηκε

Το νοσοκομείο με το όνομα “al-Ahli Arab”υπέστει σοβαρές καταστροφές, αποτρέποντας τη συνέχιση της ιατρικής του λειτουργίας και την παροχή βοήθειας σε χιλιάδες ανθρώπους.

Σύμφωνα με την υπηρεσία αρωγής του ΟΗΕ, περισσότεροι από 4.000 άμαχοι είχαν βρει καταφύγιο στο σχολείο που βομβαρδίστηκε.

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν όταν σχολείο που επιβλέπει η υπηρεσία του ΟΗΕ για τους παλαιστίνιους πρόσφυγες (UNRWA) βομβαρδίστηκε σήμερα από τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις.

Η ψηφιακή πλατφόρμα λειτουργεί ήδη για το Κτηματολογικό Γραφείο Αθηνών, Πειραιώς και Νήσων, και Αττικής.

Στο Κτηματολογικό Γραφείο Θεσσαλονίκης ξεκίνησε, από σήμερα, 17 Οκτωβρίου 2023, η λειτουργία της ψηφιακής πλατφόρμας για την «Έκδοση αριθμού προτεραιότητας για εξυπηρέτηση σε Κτηματολογικά Γραφεία».

Την απόγευμα της Τρίτης, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο παρέσυρε έναν 55χρονο άνδρα στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Τριπόλεως στη Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 19:00 και στο σημείο έφτασε αμέσως κλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (18-10-2023)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (18-10-2023)

Η Αστυνομία προχώρησε στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης διεθνικού χαρακτήρα, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή με εμπορευματοκιβώτια στην Ελλάδα μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης από τη Νότια Αμερική.

Για μία εβδομάδα αργότερα αναβλήθηκε η δίκη του Φρέντι Μπελέρη και του συνεργάτη του Παντελή Κοκαβέση.

Στη σημερινή συνεδρίαση που έλαβε χώρα στις 2 (τοπική η ώρα) στο Ειδικό Δικαστήριο κατά της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος στα Τίρανα, το δικαστικό σώμα αποδέχτηκε το αίτημα της υπεράσπισης του Μπελέρη για την έξωση ενός μέλος του τριμελούς δικαστικού σώματος.