Άνδρας ζήτησε επιστροφή χρημάτων 600 ευρώ από ινστιτούτο αισθητικής στη Θεσσαλονίκη και επειδή η υπάλληλος του ινστιτούτου αρνήθηκε, την έσπρωξε και έκλεψε από το ταμείο ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε 2.000 ευρώ μετρητά.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Προσφορά πιάνου του κ. Λεωνίδα Λαπάκη στο Δημοτικό Ωδείο Παιονίας
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Λεωνίδα Λαπάκη για την ευγενική πράξη δωρεάς ενός πιάνου προς το Δημοτικό Ωδείο Παιονίας.
Το πιάνο θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των μαθητών του Ωδείου.
Εθελοντική αιμοδοσία από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μικροκάμπου Κιλκίς
Μια ακόμη εθελοντική αιμοδοσία οργανώνει για τα μέλη και τους φίλους του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροκάμπου, για να μπορεί να χαρίσει ΖΩΗ στους κατοίκους του χωριού και όχι μόνο.
Η αιμοδοσία θα γίνει την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου μετά τις 10 το πρωί.
Δωρεάν Wi -Fi σε δέκα σημεία του Δήμου Παιονίας
Οι δημότες της Παιονίας αποκτούν δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε δέκα σημεία του δήμου ένεκα της συμμετοχής του Δήμου Παιονίας στο συγχρηματοδοτούμενο έργο ‘’WiFi4GR – Ανάπτυξη δημοσίων σημείων ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης στο διαδίκτυο’’ το οποίο υλοποιεί η Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
Στις 16 Νοεμβρίου επισφραγίστηκε η δράση με Μνημόνιο Συνεργασίας που συνυπέγραψαν ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης και οι εκπρόσωποι της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγράμματος ‘’Ψηφιακός Μετασχηματισμός’’ και της Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, που είναι ο κύριος έργου.
Το Μνημόνιο αποτελεί συμφωνία – πλαίσιο και προβλέπει την παροχή ψηφιακών αγαθών που θα παρασχεθούν μέσω WiFi (Hotspots) σε επιλεγμένους υπαίθριους και κλειστούς δημόσιους χώρους.
Οι ανάδοχοι των επιμέρους εκτελεστικών συμβάσεων θα αναλάβουν την προμήθεια, εγκατάσταση και παραμετροποίηση όλου του απαιτούμενου εξοπλισμού για την υλοποίηση των περιοχών ασύρματης πρόσβασης (access points, κεραίες, εργασίες εγκατάστασης κ.α.) στα ακόλουθα σημεία:
Ζητείται άτομο για εργασία στο Ράντσο Κιλκίς / Μικρές αγγελίες (22-11-2023) / eidisis.gr
Ζητείται άτομο ή ζευγάρι για εργασία σχετικά με την καθαριότητα και φροντίδα των αλόγων (Σταβλιτης) με δυνατότητα διαμονής στο Αγρόκτημα Ράντσο Κιλκίς. Πληροφορίες: 6976993221, Σωτήρης Πατσιούρας
«Μαρτυρικά 2023»: Διήμερο Διεθνές Συνέδριο της Ι. Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου
Κατόπιν πρωτοβουλίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου, θα διοργανωθεί, την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023, διήμερο Συνέδριο με τίτλο «Μαρτυρικά 2023» και γενικό θέμα «Χριστιανισμός και Ευρώπη», εξ αφορμής των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται την περίοδο αυτή εν όψη του εορτασμού των πολιούχων του Κιλκίς Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων.
Διακοπές ρεύματος την Παρασκευή 24/11 σε Χωρύγι, Βαφειοχώρι, Καστανιές και Βαλτούδι
Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή Χωρύγι, Βαφειοχώρι, Καστανιές μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 24-11-2023 Παρασκευή από ώρα 07.30 έως 08-00 & 11.00 έως 11.30.
Θεσσαλονίκη: Ζήτησε από ινστιτούτο ομορφιάς επιστροφή χρημάτων και επειδή αρνήθηκαν λήστεψε το ταμείο
Θεσσαλονίκη: Εξετράπη νταλίκα στον κόμβο Καλοχωρίου
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (22/11) στον κόμβο Καλοχωρίου στη Θεσσαλονίκη.
Η νταλίκα κινούταν στο ρεύμα εισόδου προς Θεσσαλονίκη και ο οδηγός υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να βγει το όχημα εκτός δρόμου.
Έκλεβαν ΙΧ από τη νότια Ελλάδα και πουλούσαν ανταλλακτικά στη Θεσσαλονίκη – Εξιχνιάστηκαν δεκάδες κλοπές
Στην εξιχνίαση δεκάδων κλοπών αυτοκινήτων έφτασε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, οι τέσσερις συλληφθέντες (δύο εξ’ αυτών ήδη κρατούμενοι σε καταστήματα κράτησης της χώρας), κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιανουάριο 2015 έως τον Ιανουάριο 2023, πέραν των τριάντα εννέα κλοπών οχημάτων, προέβησαν σε είκοσι επτά επιπλέον κλοπές οχημάτων από περιοχές της Αττικής, Εύβοιας και Φθιώτιδας, η αξία των οποίων ανέρχεται στα 211.500 ευρώ, ενώ η συνολική λεία της εν λόγω εγκληματικής οργάνωσης υπερβαίνει τα 600.000 ευρώ.
Παππάς: Στελέχη χωρίς… ένσημα!
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της ομάδας 6+6 (Αχτσιόγλου) το μεσημέρι της Κυριακής, για το αν θα μείνουν ή θα φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ο βουλευτής Κιλκίς του κόμματος, Πέτρος Παππάς, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:
«Πολιτικά στελέχη χωρίς πραγματικά ένσημα εργασίας... αυτή η πληγή!».