espa pkm

Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2026, 2:00:38 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Το αίτημα του Πάπα – «Αξιοθρήνητη» χαρακτήρισε ο Πάπας Φραγκίσκος την ανατροφή παιδιών μέσω παρένθετης μητρότητας, ζητώντας την παγκόσμια απαγόρευσή της.

Ο Πάπας Φραγκίσκος ζήτησε τη Δευτέρα την παγκόσμια απαγόρευση της ανατροφής παιδιών μέσω παρένθετης μητρότητας, χαρακτηρίζοντας την πρακτική «αξιοθρήνητη» και σοβαρή παραβίαση της αξιοπρέπειας της γυναίκας και του παιδιού.

Οι Ουκρανοί συλλαμβάνονται από τη Ρωσία για ύποπτη «δράση κατά της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης».

Σε αποικίες κρατουμένων και σε κέντρα κράτησης στη Ρωσία και στα κατεχόμενα εδάφη της Ουκρανίας κρατούνται χιλιάδες Ουκρανοί πολίτες, οι οποίοι έχουν συλληφθεί παράνομα, αποκαλύπτει η ρωσική υπηρεσία του BBC.

Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης θέλουν τον Γκαμπριέλ Ατάλ να αναλαμβάνει τη θέση του πρωθυπουργού.

Ο 34χρονος υπουργός Παιδείας Γκαμπριέλ Ατάλ πιθανολογείται πως θα είναι ο εκλεκτός του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν για την πρωθυπουργία της Γαλλίας, σύμφωνα με τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των γιατρών, ο 4χρονος ήταν θετικός στον στρεπτόκοκκο.

Δραματικές στιγμές βιώνει η οικογένεια του 4χρονου αγοριού από τη Θάσο που πέθανε τη Δευτερα, μετά από σύντομη νοσηλεία στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Σε ποιες περιοχές τα σχολεία θα είναι κλειστά και την Τρίτη 9 Ιανουαρίου – Κλειστά θα παραμείνουν το 2ο Νηπιαγωγείο και 4ο Δημοτικό Σχολείο της Πυλαίας, αύριο, Τρίτη 9/1 και μεθαύριο, Τετάρτη 10/1.

Οι 41χρονη εξαφανίστηκε την ημέρα της Πρωτοχρονιάς.

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της 41χρονης εγκύου από την Θεσσαλονίκη που αγνοείται από την Πρωτοχρονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 41χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (9-1-2024)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (8-1-2019)

Την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024 συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παιονίας, προκειμένου να εκλέξει τα μέλη του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής.

Στην ίδια συνεδρίαση εγένετο και ο ορισμός, ως επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, της κ. Σοφίας Ιορδανίδου, η οποία επί τη ευκαιρία προέβη προφορικά  στην ακόλουθη δήλωση και ευχές ενώπιον του σώματος:

Το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Γουμένισσας αποχαιρετά και ευχαριστεί τον ιατρό κ. Δημήτριο Αγαπάκη για την 15χρονη σημαντική προσφορά του στο ίδρυμα και στην Παθολογική Κλινική, που όμως η «υποστελέχωση και οι κακές συνθήκες εργασίας τον ανάγκασαν να πάει τριτοβάθμιο νοσοκομείο», όπως σημειώνουν:  

«Ιδιαιτέρως συναισθηματικά φορτισμένοι ανακοινώνουμε ότι στο δυναμικό του Νοσοκομείου μας παύει από σήμερα να εντάσσεται ο Παθολόγος Ιατρός κ. Αγαπάκης Δημήτριος, που υπηρέτησε επί 15ετίας την Παθολογική κλινική με ήθος, συνέπεια και επιστημονική κατάρτιση.