espa pkm

Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2026, 2:38:38 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Την ένταξη είκοσι δομών-βιομηχανικών πάρκων σε πανελλαδικό επίπεδο (υφιστάμενων και νέων), στο πρόγραμμα χρηματοδότησης του Ταμείου Ανάκαμψης προβλέπει απόφαση που υπέγραψε η υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη - Παπαδημητρίου.

Η συνολική χρηματοδότηση ανέρχεται σε 44.216.367,83 ευρώ, σηματοδοτώντας έναν ισχυρό οικονομικό και αναπτυξιακό καταλύτη για την εθνική οικονομία.

Το πρόγραμμα αγώνων πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κιλκίς στις 13 και 14/1/2024

Σάλο έχουν προκαλέσει σε όλο τον πλανήτη οι αποκαλύψεις για τον Τζέφρι Επστάιν, ο οποίος αυτοκτόνησε στη φυλακή αφού είχε καταδικαστεί για αδικήματα σεξουαλικού περιεχομένου.

Ανάμεσα στα ονόματα για τα οποία έχουν ακουστεί διάφορα το τελευταίο διάστημα είναι και αυτό το πρίγκιπα Άντριου, ο οποίος ήταν φίλος με τον Επστάιν.

Σοκαριστικό αεροπορικό δυστύχημα σημειώθηκε στην Καραϊβική, με τον Κρίστιαν Όλιβερ και τις δύο του κόρες να χάνουν τη ζωή τους μετά τη συντριβή του αεροπλάνου στο οποίο επέβαιναν.

Οι πολικές θερμοκρασίες ρεκόρ που καταγράφηκαν στη Φινλανδία αυτήν την εβδομάδα ενέπνευσαν έναν τουρίστα, ο οποίος είχε επισκεφθεί την Αρκτική, προκειμένου να δοκιμάσει να κάνει ένα κόλπο που εδώ και πολύ καιρό του κινούσε την περιέργεια: να ρίξει βραστό νερό στον αέρα έξω, όταν έκανε πάρα πολύ κρύο και να το δει να μετατρέπεται αμέσως σε ένα σύννεφο παγωμένης σκόνης.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τη μυστηριώδη εξαφάνιση μιας εγκύου γυναίκας 41 ετών από τη Θεσσαλονίκη, με τους δικούς της ανθρώπους να κάνουν ό,τι μπορούν για να την εντοπίσουν.

Τρομακτικό τροχαίο σημειώθηκε στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όπου ένα αυτοκίνητο ντεραπάρισε κοντά στα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου.

Το τροχαίο έγινε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, το μεσημέρι της Παρασκευής (5/1), με την εικόνα να είναι σοκαριστική αφού το ΙΧ από τη σύγκρουση αναποδογύρισε.

Νέοι μπελάδες φαίνεται πως προκύπτουν για τον Ντόναλντ Τραμπ, μετά την έκθεση των Δημοκρατικών που τον κατηγορούν για παράβαση του Συντάγματος κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Το πρώτο προεκλογικό σποτ του Δημοκρατικού, που θα μεταδοθεί για πρώτη φορά από την τηλεόραση το Σάββατο, προειδοποιεί για την «ακραία» απειλή για τη Δημοκρατία και περιλαμβάνει εικόνες από την επίθεση στο Καπιτώλιο.

Τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Σωκράτη Φάμελλο υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Ο κ.