espa pkm

Κυριακή, 28 Ιουνίου 2026, 3:26:56 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Συλλυπητήρια για τον θάνατο των πέντε Ελλήνων στη Λιβύη εξέφρασε η Κομισιόν, για το περιστατικό που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα από χθες.

Επιπλέον, η Κομισιόν ανακοίνωσε ότι ενισχύει τη στήριξη της στη Λιβύη, που επλήγη από την κακοκαιρία Daniel, αποδεσμεύοντας 5,2 εκατομμύρια ευρώ σε ανθρωπιστική χρηματοδότηση.

Σε πολύ δύσκολη καμπή βρίσκεται το ποδόσφαιρο στην Κύπρο, με τους διαιτητές να ενημερώνουν ότι θα απέχουν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις επ’ αόριστον, διότι δέχονται επιθέσεις.

Τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν οι επιθέσεις στους διαιτητές και στα μέλη των οικογενειών τους, με αποτέλεσμα οι ρέφερι στην Κύπρο να ενημερώνουν την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ότι θα απέχουν επ’ αόριστον.

Ένα τρομακτικό μαρκάρισμα έγινε στο πρωτάθλημα της Ονδούρας, με έναν ποδοσφαιριστή να σηκώνει στον… αέρα δύο αντιπάλους του.

Η φάση έλαβε χώρα στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Μάραθον και Ολίμπια στην Ονδούρα, με τον Αντρέ Ορεγιάνα της πρώτης να κάνει “δολοφονικό” τάκλιν πάνω σε δύο αμυντικούς, τους οποίους και σήκωσε στον αέρα.

Ένας 36χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης διάρκειας δύο ετών, με τριετή αναστολή, από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Θεσσαλονίκης.

Ο λόγος για αυτήν την καταδίκη ήταν η άγρια επίθεση που διέπραξε κατά της 25χρονης συντρόφου του, επειδή ανησύχησε όταν αυτή βγήκε για ποτό με τις φίλες της.

Κείμενο, Φωτογραφίες: Γιάννης Σιταρίδης. Επέστρεψε αλλά δεν προσπέρασε. Η ΚουΠα Κιλκίς, αν και κάλυψε μια διαφορά 23 πόντων βάζοντας δύσκολα στους γηπεδούχους, διεκδίκησε στο τέλος τη νίκη, ηττήθηκε ωστόσο από το Άργος Ορεστικό αποχαιρετώντας με ψηλά το κεφάλι το θεσμό του 49ου Κυπέλλου Ελλάδας.

ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡ

Συνελήφθη προχθές (16 Σεπτεμβρίου 2023) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Από τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση-απάντηση

Η καθιερωμένη Σεπτεμβριανή καταγγελία του πρώτου δεκαημέρου του μήνα, που φέτος μεταφέρθηκε για ευνόητους λόγους στο δεύτερο δεκαήμερο, από μέλη του Σωματείου εργαζομένων, για την Παθολογική Κλινική του Γ.Ν. Κιλκίς, επιχειρεί ξεκάθαρα να σπείρει τον φόβο και την ανησυχία στους πολίτες.

Η ουκρανική κυβέρνησε αποφάσισε σήμερα να παύσει από τα καθήκοντά τους έξι υφυπουργούς Άμυνας μετά το διορισμό νέου υπουργού Άμυνας νωρίτερα αυτό το μήνα.

Η κυβέρνηση δεν αιτιολόγησε τις απολύσεις αυτές.

Με ένα ποσό λίγο κάτω από τα 10 εκατ. δολάρια πρόκειται να πωληθεί ο πρώτος πίνακας που ζωγράφισε ο Μπομπ Ρος στην εκπομπή «Η χαρά της ζωγραφικής».

Επίθεση από ληστές δέχθηκε ένα φορτηγό του οίκου Balmain, με τους δράστες να παίρνουν 50 δημιουργίες, οι οποίες προορίζονταν για την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι.

Με ανάρτηση στο Instagram, ο σχεδιαστής Olivier Rousteing ανέφερε στους θαυμαστές του ότι περισσότερα από 50 σύνολα από τη νέα συλλογή του οίκου Balmain, που θα παρουσιάζονταν στο Παρίσι, κλάπηκαν.