espa pkm

Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2026, 8:14:09 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

102 ωφελούμενοι του έργου από τις περιοχές των Δήμων Κιλκίς, Παιονίας, Βόλβης, Θέρμης, Λήμνου, Κισσάμου και Αθήνας, επιλέξαν να συνεργαστούν με το πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης.

Η Επιμορφωτική Κιλκίς Μ.Ε.Π.Ε.-Κ.Δ.Β.Μ. ολοκλήρωσε με επιτυχία την κατάρτιση των ωφελούμενων των «Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα». Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και τις οδηγίες της Πρόσκλησης, εκατό δύο (102) ωφελούμενοι του έργου από τις περιοχές των Δήμων Κιλκίς, Παιονίας, Βόλβης, Θέρμης, Λήμνου, Κισσάμου και Αθήνας εκπαιδεύτηκαν είτε με δια ζώσης είτε με εξ αποστάσεως εκπαίδευση από την Επιμορφωτική.

Μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία ήταν αυτή που έζησαν το τριήμερο 27-29 Οκτωβρίου στην Αθήνα οι ποδοσφαιριστές της Κ11 του Αλέξανδρου Κιλκίς. Η συμμετοχή τους στην κατηγορία Κ12 του Elite Neon Cup ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική, αφού αν και ήταν το μικρότερο ηλικιακό τμήμα σε σύνολο 48 ομάδων, εντούτοις είχαν μια πολύ δυναμική παρουσία και έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Όταν συμμετέχεις σε ένα τουρνουά που λαμβάνουν μέρος η Παρί Σεν Ζερμέν, η Μίλαν, η Σπάρτακ Μόσχας (με την οποία παίξαμε ως αντίπαλοι) και οι κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας, δεν έχεις παρά μόνο κέρδος!

Από σήμερα, Τετάρτη 1η Νοεμβρίου, ξεκινούν να λειτουργούν δύο επιπλέον λεωφορειακές γραμμές στη Θεσσαλονίκη, όπως είχε ανακοινώσει προηγουμένως το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Αυτό το μέτρο έχει ως στόχο να βελτιώσει τις καθημερινές μετακινήσεις των πολιτών της Θεσσαλονίκης και να αντιμετωπίσει ενδεχόμενες επιπτώσεις από την κατασκευή του υπερυψωμένου ταχυδρόμου Flyover.

Διαδήλωση εκπαιδευτικών κατά των διοικητικών διώξεων, προγραμματίζεται στις 14:00 από μέλη της ΕΛΜΕ στην περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης της Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, η διαμαρτυρία αφορά στην παραπομπή στο πειθαρχικό συμβούλιο του εκπαιδευτικού Ηλία Σμήλιου και μέλους του Δ.

Συνεχίζονται οι εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από αύριο Τετάρτη 1 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (01-11-2023)

Στο Δημοτικό Γυμναστήριο Φιλύρου είναι σε εξέλιξη, ανοιχτή συζήτηση για την έναρξη των εργασιών του Παιδιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Στο Δημοτικό Γυμναστήριο Φιλύρου είναι σε εξέλιξη, ανοιχτή συζήτηση για την έναρξη των εργασιών του Παιδιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν για αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία, του «Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος».

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (1-11-2023)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (1-11-2018)

Στην μεγαλύτερη διεθνή τουριστική έκθεση της Ελλάδας «Philoxenia 2023» που θα διεξαχθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου 2023, θα μετάσχει η Αναπτυξιακή Κιλκίς, στο πλαίσιο υλοποίησης του ενταγμένου στο πρόγραμμα Interreg έργου “Netoural”, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, τον δήμο Konce και την Τουριστική Ένωση Στρώμνιτσα.