espa pkm

Τρίτη, 21 Απριλίου 2026, 10:06:14 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν όταν κατέρρευσε διαφημιστική πινακίδα στα περίχωρα του Καΐρου. Το δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στη γέφυρα της 6ης Οκτωβρίου, εν μέσω αμμοθύελλας που έπληξε αρκετές περιοχές της Αιγύπτου.

Ο πρόεδρος του Ελ Σαλβαδόρ, ο Ναγίμπ Μπουκέλε, παρουσίασε χθες Πέμπτη σχέδια για τη συρρίκνωση του αριθμού των δήμων της χώρας, τη μείωση του αριθμού των βουλευτών (στους 60 από τους 84), ενώ ανακοίνωσε πως κηρύσσει «πόλεμο κατά της διαφθοράς», υποσχόμενος πως θα οικοδομηθεί νέα φυλακή στην οποία θα οδηγούνται εγκληματίες του λευκού κολάρου.

Άλλοι 26 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της χολέρας στο Καμερούν, όπου τις τελευταίες δύο εβδομάδες το ξέσπασμα της εξαιρετικά μολυσματικής ασθένειας έχει επιδεινωθεί ξανά, με τον απολογισμό των θυμάτων να φθάνει έτσι τους 426 νεκρούς από τον Οκτώβριο του 2021, ανακοίνωσε χθες Πέμπτη αξιωματούχος του υπουργείου Υγείας του κράτους της κεντρικής Αφρικής.

Χωρίς ρεύμα ήταν ένα μεγάλο μέρος της πόλης του Κιλκίς το πρωί της Παρασκευής εξ αιτίας της πτώσης νταλίκας σε κολόνα οδικού φωτισμού στην ανατολική είσοδο της πόλης

Στις 7:15 το πρωί της Παρασκευής 2 Ιουνίου 2023 νταλίκα -με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας- ξέφυγε από το δρόμο και έπεσε πάνω σε στύλο φωτισμού, στην ανατολική είσοδο-έξοδο του Κιλκίς, στον κόμβο προς Αργυρούπολη και Ευκαρπία.

Σύμφωνα με τον μέσο όρο των δημοσκοπικών ερευνών της τελευταίας εβδομάδας που δημοσιεύει η εφημερίδα La Repubblica, το κόμμα της Ιταλίδας πρωθυπουργού Τζόρτζια Μελόνι παραμένει πρώτο με σημαντική διαφορά σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου των πολιτών

Ο Ίλον Μασκ ολοκλήρωσε την πρώτη του επίσκεψη στην Κίνα μετά την πανδημία, χωρίς να κάνει ούτε μία ανάρτηση στο Twitter

Όπως πολλά άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter είναι μπλοκαρισμένο στην Κίνα.

H Γαλλίδα υπουργός Εξωτερικών Κατρίν Κολονά θα μεταβεί στις 8 Ιουνίου στη Σαουδική Αραβία για να συμμετάσχει στη σύνοδο υπουργών του διεθνούς συνασπισμού κατά της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, ανακοίνωσε σήμερα η εκπρόσωπος του υπουργείου

Η Πολωνία επέκρινε σήμερα το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επειδή υιοθέτησε ένα ψήφισμα με το οποίο εγείρονται ερωτηματικά για το κατά πόσο είναι ικανή η Ουγγαρία να αναλάβει την εκ περιτροπής προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου το 2024, λόγω της ανησυχίας που εκφράζεται για το κράτος δικαίου στη χώρα αυτή

Αστυνομικός που υπηρετεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, συνελήφθη την Πέμπτη (1/6) με την κατηγορία πως διευκόλυνε τη διέλευση από τον έλεγχο διαβατηρίων μεταναστών με πλαστά χαρτιά

Σε συνολική ποινή φυλάκισης 12 μηνών καταδικάστηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ύστερα από καταγγελία για επεισόδιο, που είχε με φροντιστή της Βέροιας πριν από λίγες μέρες, στο περιθώριο της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, στο γήπεδο του Πολυκάστρου, στο Κιλκίς.