espa pkm

Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2026, 3:04:28 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα πως τα στρατεύματα του Κιέβου «προχωρούν» στην αντεπίθεσή τους εναντίον των ρωσικών δυνάμεων, απορρίπτοντας τις επικρίσεις Δυτικών αξιωματούχων που λένε πως η χώρα ανακτά έδαφος με πολύ αργούς ρυθμούς

Με το "Κιλκίς Μπροστά" και τον Δ. Κυριακίδη και η ηθοποιός/σκηνοθέτιδα Μαρία Ζήση, υποψήφια στην Δημοτική Κοινότητα Κιλκίς. Η κα Ζήση είναι απόφοιτη Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης με πρόσφατη δουλειά της το επιτυχημένο ανέβασμα του «Μάρτυρα Κατηγορίας» της Αγκάθα Κρίστι στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.

Εύχομαι σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, καλή νέα σχολική χρονιά, με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα και τις καλύτερες δυνατές προοπτικές για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς!

Ελπίζοντας οι αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες να έχουν μεριμνήσει για την επάρκεια της όλης εκπαιδευτικής διαδικασίας εν μέσω των δυσκολιών που ανέκυψαν, η εκπαίδευση οφείλει να παραμένει απαλλαγμένη από έγνοιες, ώστε να μπορέσουν μαθητές κι εκπαιδευτικοί να αφοσιωθούν με την προσήκουσα επιμέλεια που απαιτείται, στα καθήκοντα τους.

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος διαδηλωτών που είχαν αποκλείσει κεντρικό δρόμο στο Τελ Αβίβ το Σάββατο (9/9), στο τέλος μιας μαζικής διαδήλωσης κατά της δικαστικής αναθεώρησης της κυβέρνησης

Επιβάτης κατήγγειλε τη Ryanair, υποστηρίζοντας ότι δεν τον άφησε να επιβιβαστεί, εξαιτίας ότι του μεγέθους του αναπηρικού αμαξιδίου του, καθώς κρίθηκε πολύ μεγάλο για το αεροπλάνο

Συγκεκριμένα, ο Ian St John, ο οποίος υποστηρίζει ότι έφτασε μάλιστα στο αεροδρόμιο πέντε ώρες πριν από την πτήση του, αναφέρει ότι ενημερώθηκε από το προσωπικό του αεροδρομίου Swissport στην πύλη αναχώρησης ότι το αναπηρικό του αμαξίδιο είχε μεγαλύτερες διαστάσεις από ότι ενδείκνυται για την πτήση.

Επέστρεψαν σήμερα από το Μαρακές στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» οι 108 επιβάτες της ειδικής πτήσης επαναπατρισμού της Aegean, η οποία δρομολογήθηκε χθες από την εταιρεία σε συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών

Η ΔΕΘ-HELEXPO καλεί τον κόσμο να επισκεφθεί την έκθεση και να συνδράμει την πρωτοβουλία της

Υπέρ των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία και τις πυρκαγιές στον Έβρο θα διαθέσει η ΔΕΘ- HELEXPO το 10% των εσόδων από τα εισιτήρια της 87 ης ΔΕΘ, με ελάχιστο ποσό τις 100.000 ευρώ, ενώ το πρόγραμμα των Music Events Live, που ξεκινά αύριο και θα πραγματοποιηθεί κανονικά, θα είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που βίωσαν και βιώνουν δραματικές στιγμές.

Την πρόθεσή τους να μην ξεκινήσουν από αύριο τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών, όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, γνωστοποιούν με σημερινή τους ανακοίνωση τα μέλη του Συνδέσμου Πρακτόρων Τουρισμού Μακεδονίας και Θράκης, αντιδρώντας σε διευκρινιστικό έγγραφο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, σχετικά με τη συγκεκριμένη δραστηριότητά τους.

Τραγωδία στο Κιλκίς, όπου ένας 33χρονος ποδοσφαιριστής, ο αγαπητός σε όλους Τιμόθεος Καρασαββίδης, έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια αγώνα στην Επτάλοφο και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Κιλκίς έχει βυθιστεί στο πένθος από την τραγική είδηση του θανάτου του νεαρού, πατέρα δυο μικρών παιδιών, που αντιμετώπιζε πάντα με χαμόγελο τη ζωή και τους ανθρώπους.

Του Θεοφύλακτου Παγλαρίδη.

Άλλοι τέσσερις νεκροί στον Μολώχ της ασφάλτου το πρωί της Κυριακής στη διαδρομή Πολυκάστρου - Χαλάστρας.  Τέσσερις ζωές χάθηκαν σε πλαγιομετωπική σύγκρουση σε δρόμο που χαρακτηρίζεται αυτοκινητόδρομος.

Τέσσερις κρίκοι σε μια θανάσιμη αλυσίδα στο δρόμο – καρμανιόλα όπου κάθε χρόνο θυσιάζονται δεκάδες συνάνθρωποι επειδή η Πολιτεία αρνείται να ολοκληρώσει τα 45 χιλιόμετρα της ΠΑΘΕ στο τμήμα Θεσσαλονίκης-Ευζώνων και ειδικότερα από το Πολύκαστρο μέχρι την Χαλάστρα.