espa pkm

Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2026, 1:58:51 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Με τον Κώστα Κιλτίδη συζητήσαμε άπειρες φορές. Από το 1996 όταν κατήλθε στις τότε εκλογές και νωρίτερα ως στέλεχος της Ν.Δ. – διετέλεσε πρόεδρος του Νοσοκομείου Κιλκίς επί κυβέρνησης του πατρός Μητσοτάκη- πρωταγωνιστεί στην πολιτική ζωή του νομού και οι απόψεις του παρουσιάζουν πάντοτε μεγάλο ενδιαφέρον.

Στη δημοσιότητα έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ τις λίστες με τους υποψηφίους του για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Υπενθυμίζεται ότι στην επερχόμενη κάλπη δεν υφίσταται σταυρός προτίμησης στους υποψηφίους και η εκλογή των βουλευτών γίνεται με λίστα.

Για το νομό Κιλκίς το ψηφοδέλτιο παραμένει με τα ίδια ονόματα και με τη σειρά εκλογής της 21ης Μαΐου, με πρώτο τον Πέτρο Παππά.

Με την δημόσια παρουσίαση του έργου της δημοτικής αρχής στο Κιλκίς ο Δήμαρχος Δημήτρης Κυριακίδης ουσιαστικά σηματοδοτεί τις εξελίξεις ενόψει των εκλογών του προσεχούς Οκτωβρίου.
Ο κ. Κυριακίδης την Κυριακή 11 Ιουνίου στην ΑΡΕΝΑ (11.30 π.μ.) θα παρουσιάσει όχι μόνο το έργο της υπ’ αυτόν δημοτικής διοίκησης, αλλά και τον κύριο κορμό του νέου συνδυασμού με τον οποίο θα κατέλθει στις προσεχείς εκλογές.

Ο γνωστός και αγαπητός σε όλους γιατρός του Κιλκίς, Αθανάσιος Τσιαραμπίδης, εντάσσεται στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ενισχύοντας την προσπάθεια του κόμματος για ένα καλό εκλογικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο κ. Τσιραμπίδης θα είναι στην τελευταία και τιμητική θέση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ, ενώ αποχωρεί η κα Κωνσταντία Χαραλαμπίδου.

Στην Αθήνα ταξίδεψε η ΣΤ’ του σχολείου μας για να συμμετάσχει στο Εργαστήρι της Δημοκρατίας, το πρόγραμμα για σχολεία της Βουλής των Ελλήνων. Συνοδοί η Διευθύντρια του σχολείου, Αφροδίτη Ντίνου και οι εκπαιδευτικοί των τμημάτων της ΣΤ’ Αικατερίνη Μπόσκου και Νίκη Παυλίδου. Στην επίσκεψη συμμετείχαν και οι γονείς των παιδιών και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!