Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ρωσία: Ισχυρίζεται ότι ραδιενεργό σύννεφο κινείται προς τη Δυτική Ευρώπη
Σούνακ: «Η Κίνα συνιστά τη μεγαλύτερη πρόκληση της εποχής μας»
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ προειδοποίησε σήμερα ότι η Κίνα συνιστά “τη μεγαλύτερη πρόκληση της εποχής μας” αφού συζήτησε τρόπους αντιμετώπισης της επιθετικότητας του Πεκίνου με τους δυτικούς συμμάχους
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 21 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα (25-5-2023)
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 16 έως τις 22 Μαΐου 2023, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 21 εκατομμύρια ευρώ.
Ο μεγάλος νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στα Χανιά, επέλεξε τα στοιχήματα «Goal» και «Οver 2,5» σε 14 αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Βουλγαρίας, τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και της Ισπανίας και κέρδισε 24.465,20 ευρώ.
Την καθολική επέκταση των ‘’Σχολικών Γευμάτων’’ σε όλα τα Σχολεία προωθεί ο Δήμος Κιλκίς
Την καθολική εφαρμογή του προγράμματος ‘’Σχολικά Γεύματα’’ σε όλες τις σχολικές μονάδες προωθεί ο Δήμος Κιλκίς προκειμένου όλοι αδιακρίτως οι μαθητές να απολαύσουν τα διατροφικά οφέλη του νέου σχολικού θεσμού.
Νέα ανακάλυψη επιστημόνων για τον αιφνίδιο βρεφικό θάνατο
Το σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου, δηλαδή ο θάνατος ενός φαινομενικά υγιούς βρέφους πριν κλείσει τον πρώτο χρόνο ζωής, παραμένει ανεξήγητο. Σε δημοσίευσή τους στο περιοδικό «Journal of Neuropathology & Experimental Neurology», επιστήμονες συνδέουν το σύνδρομο αυτό με βιολογικές αιτίες.
Ουκρανία: Η Wagner αποχωρεί από την Μπαχμούτ και την παραδίδει στη Ρωσία
Μετά από πολύμηνες μάχες και χιλιάδες νεκρούς, η Ρωσία φαίνεται πως κατέλαβε την Μπαχμούτ, καθώς η Wagner ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την πόλη και την παραδίδει στη Μόσχα.
Εύα Καϊλή: Ελεύθερη χωρίς βραχιολάκι, αλλά υπό δικαστική επιτήρηση
Χωρίς βραχιολάκι η Εύα Καϊλή.
Ελεύθερη χωρίς βραχιολάκι, αλλά με περιορισμούς θα αφεθεί η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Εύα Καϊλή.
Περισσότερα σε λίγο.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη – Οργάνωση Καλλιστώ: «Παρακολουθούμε καθημερινά την αρκούδα – Σε έναν μήνα θα ξέρουμε αν ήρθε από τον Χολομώντα»
Ρεπορτάζ POLITIC: Πώς είδαν οι Θεσσαλονικείς το αποτέλεσμα των εκλογών; (ΒΙΝΤΕΟ)
Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης σχολιάζουν στην κάμερα της POLITIC όσα έδειξε η κάλπη της 21ης Μαΐου, με την πλειοψηφία να δηλώνει πως δεν περίμενε μια τόσο εμφατική νίκη της Νέας Δημοκρατίας.
Θεσσαλονίκη – Οργάνωση Καλλιστώ: «Παρακολουθούμε καθημερινά την αρκούδα – Σε έναν μήνα θα ξέρουμε αν ήρθε από τον Χολομώντα»
Την εμφάνισή της και στην περιοχή του Φράγματος Τριαδίου έκανε η αρκούδα, που τις τελευταίες ημέρες κατεβαίνει σε κατοικημένες περιοχές της Θεσσαλονίκης. Οι πολίτες οφείλουν να είναι προσεκτικοί, να μην προσεγγίζουν το ζώο, αλλά και να μην του κάνουν κάποιο κακό.
Θεσσαλονίκη: Τουρίστες έκαναν ηλιοθεραπεία – Κοπέλες έβγαζαν φωτογραφίες τόπλες
Ηλιοθεραπεία στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης έκαναν επισκέπτες της πόλης εκμεταλλευόμενοι την υψηλή θερμοκρασία που επικρατούσε τις πρωινές ώρες.
Το θερμόμετρο έφτασε τους 27 βαθμούς και μια παρέα Γερμανών τουριστών αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν τον ήλιο.