espa pkm

Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2026, 1:14:21 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Κάθειρξη 14 ετών και κατ’ οίκον έκτιση της ποινής, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης για 78χρονο, τον οποίο έκρινε ένοχο για ασελγείς πράξεις εις βάρος των ανήλικων εγγονών του.

Ζητείται μεγάλη έκταση για αγορά κατάλληλη για φωτοβολταϊκά.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6944570601.

Τέσσερις Ιρανοί εκτελέστηκαν στη χώρα τους μετά την καταδίκη τους στην εσχάτη των ποινών για «συνεργασία» με το Ισραήλ, τον ορκισμένο εχθρό της Ισλαμικής Δημοκρατίας, ανακοίνωσε σήμερα, Κυριακή (4/12) η ιρανική δημοκρατία

Ο πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Σίριλ Ραμαφόσα, πλέον αντιμέτωπος με την απειλή να κινηθεί διαδικασία παύσης του από το αξίωμα, δεν έχει καμιά πρόθεση «να παραιτηθεί ή να παραμερίσει», ξεκαθάρισε χθες Σάββατο ο εκπρόσωπός του Βίνσεντ Μαγκουένα

Η πολιτεία Κεράλα της Ινδίας θα προχωρήσει «ό,τι κι αν γίνει» με ένα λιμενικό έργο 900 εκατομμυρίων δολαρίων και είναι ανοιχτή στην ανάπτυξη ομοσπονδιακής αστυνομίας, εάν χρειαστεί, για να την προστατεύσει από τους διαδηλωτές που εμποδίζουν την κατασκευή, δήλωσε υπουργός της κυβέρνησης στο Reuters το Σάββατο

Συνάντηση με ένα από τα πιο μαχητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ των προηγούμενων ετών είχε ο Αντώνης Σαουλίδης στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο κ.

Με κεκτημένη ταχύτητα συνέχισε την πορεία του στον Ανατολικό Όμιλο της Α΄ Κατηγορίας ο Αλέξανδρος Κιλκίς, μιας και πέρασε με 4-0 από το Μαυρονέρι. Πέμπτη νίκη στη σειρά και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ το συγκρότημα των Αναστασιάδη και Δαϊλλίδη, που έφτασε τους 15 βαθμούς ύστερα από έξι αγώνες.

Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 21:35

Το ΚΔΑΠ Kinesis σε μία πολύχρωμη εβδομάδα

Η εβδομάδα μας ξεκίνησε με μία έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους! Η πρώτη χριστουγεννιάτικη κατασκευή είναι γεγονός και φτιάχτηκε στο μάθημα του πολυμερικού πηλού. Με λευκό και κόκκινο οι μικρές μας καλλιτέχνιδες δημιούργησαν το πρώτο χριστουγεννιάτικο στολιδάκι που δε θα μπορούσε να είναι κάτι διαφορετικό από έναν Άγιο Βασίλη. Ανυπομονούμε για τις επόμενες δημιουργίες των Χριστουγέννων!

Δεν άφησε εξαρχής περιθώρια αμφισβήτησης της ανωτερότητάς της η ΚουΠα καθώς για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ γ’ εθνικής (5ος όμιλος) , απέναντι στη Μελίκη  μπήκε φουριόζα στον αγώνα και ήδη στο πρώτο δεκάλεπτο διαμόρφωσε νταμπλ σκορ (14-29). Παρά την αντίδραση της ομάδας της Ημαθίας, στο ημίχρονο και πάλι διατηρήθηκε σχεδόν το νταμπλ σκορ (25-48).

Β΄ Όμιλος (9η Αγωνιστική) 

Αποτελέσματα

ΠΑΣ Αετός Κιλκίς - Εδεσσαϊκός ΣΚ 65-55

ΠΑΟΚ Αλμωπίας - ΑΟΚ Γουμένισσας 60-52

ΜΠΑΣ Εργόναθλος Πολυκάστρου - ΦΟ Αριδαίας 56-54

ΓΑΣ Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών - ΑΟ Ατρόμητοι Ν. Σάντας 75-55

Ρεπό: ΑΟΚ Ίκαροι Γιαννιτσών.