espa pkm

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2026, 1:10:06 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τρεις ανήλικες αθλήτριες κατήγγειλαν ότι υπέστησαν σεξουαλική παρενόχληση από 58χρονο στη διάρκειά των προπονήσεών τους.

Το καταγγελλόμενο πρόσωπο, σύμφωνα με όσα κατέθεσαν οι αθλήτριες (ηλικίας 15 και 16 ετών), εργάζεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις όπου προπονούνται, στην περιοχή του Δήμου Θέρμης.

Του Ηλία Ζλατούδη.

Πραγματοποιήθηκε και η έβδομη αγωνιστική της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς, με τον Κιλκισιακό να βγαίνει νικητής στο παραδοσιακό ντέρμπι με την Α.Ε. Πολυκάστρου, η οποία εξέφρασε παράπονα για την διαιτησία.

Πρώτος στον πίνακα βάσει τερμάτων ο Κιλκισιακός, μαζί πάντα με τον Εύρωπο, που πέρασε εύκολο απόγευμα απέναντι στο Γερακαριό.

Το 53,7% των ψήφων έλαβε ο Ερίκ Σιοτί απέναντι στον Μπρουνό Ρεταγιό.

Ο βουλευτής Ερίκ Σιοτί, μορφή της «σκληρής» δεξιάς, κυρίως όσον αφορά τη μετανάστευση, εξελέγη σήμερα πρόεδρος του κόμματος της παραδοσιακής δεξιάς της Γαλλίας «Οι Ρεπουμπλικανοί» (LR).

Δυο έφηβοι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τουλάχιστον πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν χθες Κυριακή, εν μέσω των μεγεθυνόμενων διαδηλώσεων εναντίον της νέας προέδρου του Περού, της Ντίνας Μπολουάρτε, μετά το αποτυχημένο «πραξικόπημα» και τη σύλληψη του προκατόχου της Πέδρο Καστίγιο την περασμένη εβδομάδα.

Αναμένεται η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου για την προφυλάκιση της Εύας Καϊλή.

Στις φυλακές υψίστης ασφαλείας, Σεν Ζιλ, στις Βρυξέλλες κρατείται η Εύα Καϊλή, που είναι ανάμεσα στους 4 συλληφθέντες για την υπόθεση Katar – Gate.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν και σήμερα στη Θεσσαλονίκη για τα κινηματογραφικά γυρίσματα της ταινίας «Dirty Angels».

Η Τροχαία ανακοίνωσε νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διεξαγωγής των γυρισμάτων.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 39χρονος οδηγός, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Το συγκεκριμένο πυραυλικό σύστημα φτάνει έως και τα 561 χλμ από την εκτόξευση

Ο Τούρκος πρόεδρος, δεν σταματά τις προκλήσεις και τις ακραίες επιθέσεις εις βάρος της Ελλάδας.

Μια φωτογραφία με ένα από τα θύματα του δολοφονικού αμόκ 57χρονου, σε συνέλευση πολυκατοικίας της Ρώμης ανέβασε στα social media η πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι. 

Στη φωτογραφία διακρίνεται η Τζόρτζια Μελόνι με τη Νικολέτα Γκολιζάνο (μία από τις τρεις γυναίκες που δολοφονήθηκαν από τον δράστη) και μια κοινή τους φίλη.

Την έκτη σερί του νίκη πανηγύρισε ο Αλέξανδρος Κιλκίς, καθώς επιβλήθηκε με 6-0 της Μεγάλης Στέρνας το μεσημέρι της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο! Η ομάδα των Αναστασιάδη και Δαϊλλίδη έφτασε τους 18 βαθμούς έπειτα από επτά παιχνίδια του Ανατολικού Ομίλου της Α΄ Κατηγορίας, και υπολείπεται ενός πόντου της κορυφής!