espa pkm

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2026, 2:14:41 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Συνέντευξη της βουλεύτριας Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και αναπλ. Τομεάρχισσας Δικαιοσύνης, Ειρήνης Αγαθοπούλου, στον Δημήτρη Κετικίδη για την politic.gr.

«Δεν είναι μόνο θέμα δικαιοσύνης αλλά πρωτίστως είναι πολιτικό το ζήτημα. Ευελπιστούμε ότι η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της, αλλά μέχρι στιγμής τα δείγματα δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα» δήλωσε η κ. Ειρήνη Αγαθοπούλου.

Η γηραιά ήπειρος «φλέγεται» από διαδηλώσεις και απεργίες. Η ακρίβεια χτυπά «κόκκινο» και οι πολίτες βγαίνουν στους δρόμους

Έρευνα του BBC διαπίστωσε ότι τους τελευταίους εννέα μήνες, περισσότεροι από 80 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους λόγω διαμαρτυριών για το κόστος των καυσίμων.

Απεργιακές κινητοποιήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ως απάντηση στην ακρίβεια που έχει πλήξει τη χώρα.

Συνδικάτα της πόλης, αγροτικοί και φοιτητικοί σύλλογοι, σωματεία και εμπορικοί και σύλλογοι αυτοαπασχολούμενων έχουν συγκεντρωθεί στο άγαλμα Βενιζέλου, από όπου και θα ακολουθήσει πορεία στους δρόμους της πόλης.

Πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου.

Μετά από συγκέντρωση στην Καμάρα, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου πραγματοποιούν πορεία στο κέντρο τους πόλεις ως απάντηση στην ακρίβειαπου έχει «χτυπήσει» τη χώρα μας.

Σε αγροτική περιοχή της Καστοριάς εντοπίστηκαν μέσα σε σάκους πάνω από 74 κιλά κάνναβης.

Οι μεθοδικές ενέργειες των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, είχαν ως αποτέλεσμα την αποτροπή της εισαγωγής στην ελληνική επικράτεια μεγάλης ποσότητας κάνναβης.

Μετά από περισσότερο από μια εβδομάδα αποκαταστάθηκε η βλάβη στο τηλεφωνικό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, η οποία σε ανακοίνωσή της το μεσημέρι της Τρίτης 9-11-2022 αναφέρει:

"Αποκαταστάθηκε η σοβαρή τεχνική βλάβη στο τηλεφωνικό κέντρο της Π.Ε. Κιλκίς. Ως εκ τούτου, οι πολίτες μπορούν, πλέον, να επικοινωνούν και τηλεφωνικά με τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας".

Συμμετοχή στην Εθνική ομάδα Muay Thai, θα λάβουν τρία μέλη της αθλητικής οικογένειας του Α.Σ. Άθλος Κιλκίς. Πιο συγκεκριμένα, οι αθλητές Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος, 10 ετών-κιλά 46, και Πιλιτσόπουλος Άγγελος εφήβων -κιλά 67- θα είναι οι αθλητές που θα πλαισιώσουν την αποστολή της Εθνικής ομάδας Muay Thai στους αγώνες που θα διεξαχθούν στην Τουρκία, το διάστημα από 22 έως 28 Νοεμβρίου.

Σε ανασχηματισμό των αντιδημάρχων της διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης προχώρησε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας – Διαβάστε αναλυτικά τα ονόματα.

Το νέο σχήμα Αντιδημάρχων και Εντεταλμένων Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε σήμερα (08/11) ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.

Με προσωπικό ασφαλείας θα πραγματοποιηθούν σήμερα τα δρομολόγια των λεωφορείων του ΟΑΣΘ, καθώς οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.

Η συντακτική ομάδα της POLITIC, συμμετέχει στην 24ωρη Απεργία που αποφάσισαν τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ – Θα καλύπτονται ειδήσεις που αφορούν αποκλειστικά την απεργία