espa pkm

Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2026, 10:31:04 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ ζητεί την  άμεση κάλυψη όλων των λειτουργικών κενών στα σχολεία του Νομού Κιλκίς με πρόσληψη Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών και Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού  ώστε να λειτουργήσει απρόσκοπτα η Εκπαιδευτική διαδικασία.

Σήκωσε πολύ σκόνη το θέμα της παραχώρησης από το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς του δημοτικού γηπέδου Κιλκίς στον Απόλλωνα Πόντου (Καλαμαριάς) για να το χρησιμοποιεί ως έδρα στους αγώνες Κυπέλου και πρωταθλήματος γ’ εθνικής.

Δευτέρα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς και μεταξύ των θεμάτων είναι και η ενοικίαση του Δημοτικού Αναψυκτηρίου στην παραλία της Δοϊράνης και δίπλα στο Μουσείο Λίμνης. Καταγράφουμε ως σημαντικό το θέμα για τον απλούστατο λόγο ότι η λειτουργία του σχετίζεται με την τουριστική αξιοποίηση της περιοχής.

«Η Ουάσινγκτον δεν θα αναγνωρίσει ποτέ το ουκρανικό έδαφος ως οτιδήποτε άλλο, παρά μόνο ως τμήμα της Ουκρανίας».

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε απόψε ότι τα ρωσικά δημοψηφίσματα για την προσάρτηση τεσσάρων κατεχομένων περιοχών της Ουκρανίας είναι απάτη και διαμήνυσε ότι η Ουάσινγκτον «δεν θα αναγνωρίσει ποτέ το ουκρανικό έδαφος ως οτιδήποτε άλλο, παρά μόνο ως τμήμα της Ουκρανίας».

Για τον πυρηνικό εκβιασμό του Βλαντιμίρ Πούτιν, αλλά και το «δημοψήφισμα» στις κατεχόμενες από τους Ρώσους περιοχές της Ουκρανίας μίλησε στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» ο διεθνολόγος Αλέξανδρος Δεσποτόπουλος.

Απόβαση…στο “ The Comic Con 6” πραγματοποιούν τα playmobil, οι αγαπημένες φιγούρες μικρών και μεγάλων. Στο Comic Convention που ξεκίνησε σήμερα, στο συνεδριακό κέντρο “ Ιωάννης Βελλίδης” , στη Θεσσαλονίκη, φιλοξενούνται τα εντυπωσιακά διοράματα με playmobil, εμπνευσμένα από την ιστορία, τις ταινίες, τα παραμύθια και φυσικά τα κόμικ που υλοποίησαν οι Playmofriends.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης για λογαριασμό της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος στο ξενοδοχείο Porto Palace.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κετικίδης

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 22:17

Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία στη Σταυρούπολη

Τον τρόμο έζησαν εργαζόμενοι σε ένα φαρμακείο στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης όταν ένας ένοπλος τους απείλησε και αφαίρεσε χρηματικό ποσό

Η ληστεία έγινε περίπου στις 20:30, όταν ο ένοπλος δράστης φορώντας full face εισέβαλε στο κατάστημα της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης στην Σταυρούπολη.

Όπως είπε ο κ. Σχοινάς, μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου αναμένεται «το δεύτερο κύμα της ευρωπαϊκής αντίδρασης» απέναντι στην ενεργειακή κρίση, που εκδηλώθηκε συνεπεία του πολέμου στην Ουκρανία

Το αυτοκίνητο εξοστρακίστηκε από την κυριαρχική του θέση στις μεταφορές κατά

τη χθεσινή ‘’Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο’’ και οι πολίτες του Κιλκίς, με την μακρινή πεζοπορία τους σε δρόμους και σε γειτονιές της πόλης, έστειλαν το μήνυμα ενός εναλλακτικού όσο και υγιούς τρόπου μετακίνησης.