Τη στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη συναυλία στη Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ γύρω στις 12:30 δημιουργήθηκε ένταση για άγνωστο λόγο ανάμεσα σε μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου και των αστυνομικών δυνάμεων.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Κ. Κιλτίδης: «Το πολίτευμα του 1821 που χάθηκε»
Γράφει ο Κώστας Κιλτίδης, Ιατρός – Πρ. Βουλευτής, Υφυπουργός της Νέας Δημοκρατίας.
Με βίωμα την δημοκρατία και εμπνευσμένοι με τις διδαχές της αριστοκρατικής παιδείας προχώρησαν οι πρόγονοί μας στην αρχαιότητα.
Στις ντισκοτέκ στις παλιές ντισκοτέκ (μέρος Ι)
Γράφει ο Θανάσης Βαφειάδης, τοπογράφος, συγγραφέας.
Κι ύστερα, εκεί κάπου στα μέσα του 70, ήρθε η εφηβεία και η γεωμετρία της ζωής παραγκώνισε τη γεωμετρία των σχολικών εγχειριδίων και των φροντιστηριακών βοηθημάτων, των «λυσαριών» όπως τα λέγαμε.
Με 13 αγώνες αυτό το σαββατοκύριακο η 2η αγωνιστική του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς
Με 13 συνολικά αγώνες να διεξάγονται αυτό το σαββατοκύριακο διεξάγεται η 2η αγωνιστική του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς. Σήμερα Σάββατο θα γίνουν επτά αγώνες και αύριο Κυριακή έξι, με ώρα έναρξης 5 το απόγευμα.
Δείτε στον πίνακα τους αγώνες που θα γίνουν και τους διαιτητές και τους παρατηρητές που έχουν ορισθεί από την Επιτροπή της ΕΠΣΚ.
Θεσσαλονίκη: Γενικευμένα επεισόδια στο ΑΠΘ – Πεδίο μάχης το κέντρο της πόλης (vid & pics)
Κιργιστάν-Τατζικιστάν: Πληροφορίες για «σφοδρές συγκρούσεις» και για «μεγάλες απώλειες»
Οι δύο χώρες αλληλοκατηγορούνται για το ποια ξεκίνησε τις συγκρούσεις σε μια διαφιλονικούμενη περιοχή.
Η συνοριοφυλακή του Κιργιστάν έκανε λόγο απόψε για «σφοδρές μάχες» με το γειτονικό Τατζικιστάν, υποστηρίζοντας ότι πρόσθετες δυνάμεις των Τατζίκων και εξοπλισμών μετακινήθηκαν στα σύνορα των δύο χωρών της κεντρικής Ασίας.
Βασίλισσα Ελισάβετ: Τα τέσσερα παιδιά της πήραν θέσεις γύρω από το φέρετρο (pics & vids)
Το Σάββατο η αγρυπνία με τα οκτώ εγγόνια της Βασίλισσας γύρω από το φέρετρο.
Δίπλα στο φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ που εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα βρίσκεται ο βασιλιάς Κάρολος ο Γ’ μαζί με τα άλλα τρία παιδιά της.
Θεσσαλονίκη: Στον χώρο του Φεστιβάλ της ΚΝΕ ο Δημήτρης Κουτσούμπας (pics)
Στον χώρο του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου στην Πολίχνη βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Παναγιωτίδης
Ο ΓΓ κατά την άφιξή του είχε συνομιλία με εργαζόμενους από τον ΟΑΣΘ, ενώ ξεναγήθηκε και στα περίπτερα και τις εκθέσεις του Φεστιβάλ.
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε απανθρακωμένη σορός μετά από πυρκαγιά
Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν οι πυροσβέστες στη Θεσσαλονίκη απόψε – Το περιστατικό συνέβη στην παραλιακή λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου, όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε υπαίθριο χώρο.
Μήνυμα δημάρχου Παιονίας Κώστα Σιωνίδη για την Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας
Συμπληρώνονται 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή, από τον τερματισμό της Ελληνικής παρουσίας στο δυτικό τμήμα της Ασιατικής ηπείρου, παρουσίας που καταγράφηκε ιστορικά για πάνω από δύο χιλιετίες.
Σπυράκη: «Η ενεργειακή κρίση αποτελεί ένα ζήτημα που αφορά όλη την Ευρώπη»
Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε στο Φόρουμ του Οικονομικού Ταχυδρόμου στην 86η ΔΕΘ
Τα κράτη – μέλη της ΕΕ καλούνται όχι μόνο να μειώσουν κατά 5% την κατανάλωση ενέργειας συνολικά, αλλά και κατά 10% εβδομαδιαίως τις ώρες αιχμής.