espa pkm

Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2026, 5:57:41 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα ανακοινώσει σύντομα ένα νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας, εκτιμώμενης αξίας 600 εκατομμυρίων δολαρίων, για την Ουκρανία – προκειμένου να ενισχύσει τον αγώνα των ενόπλων δυνάμεων της χώρας απέναντι στους ρώσους εισβολείς.

«Θέλουμε ο κόσμος να μάθει τι έχει προκαλέσει η ρωσική κατοχή», ανέφερε ο Ζελένσκι σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του

Ομαδικός τάφος ανακαλύφθηκε μετά την αντεπίθεση των ουκρανικών δυνάμεων.

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 08:50

Κίνα: 986 νέα κρούσματα Covid-19

Οι υγειονομικές αρχές της Κίνας ανακοίνωσαν σήμερα 986 νέα κρούσματα κορονοϊού για το προηγούμενο 24ωρο, εκ των οποίων 161 με συμπτώματα της νόσου Covid-19 και 825 ασυμπτωματικά.

Η Σαουδική Αραβία αναδείχθηκε ως η δεύτερη μεγαλύτερη χώρα προμήθειας πετρελαίου στην Ινδία, ξεπερνώντας τη Ρωσία με μικρό περιθώριο, ενώ το Ιράκ διατήρησε την πρώτη θέση τον Αύγουστο, σύμφωνα με στοιχεία από πηγές της βιομηχανίας

Η κυβέρνηση της Πορτογαλίας παρουσίασε σήμερα μια σειρά μέτρων, συνολικού ύψους 1,4 δισεκ. ευρώ, όπως δάνεια και φοροελαφρύνσεις, για να βοηθήσει τις εταιρείες να αντιμετωπίσουν τον υψηλό πληθωρισμό

Η υποστήριξη στην Ουκρανία έχει υψηλό κόστος, αλλά η ελευθερία είναι “ανεκτίμητης αξίας“, δήλωσε σήμερα η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο πρακτορείο Reuters εν μέσω αυξανόμενου πληθωρισμού και υψηλών τιμών ενέργειας στην Ευρώπη

Οι πρωτόγνωρες πλημμύρες που έπληξαν το Πακιστάν και έχουν βυθίσει το ένα τρίτο της χώρας κάτω από το νερό έχουν προκαλέσει τον θάνατο σχεδόν 1.500 ανθρώπων, σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία, την ώρα που οι αρχές εντείνουν τις προσπάθειες να προσφέρουν βοήθεια σε εκατομμύρια ανθρώπους

Τις πύλες του άνοιξε το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή στο στρατόπεδο Καρατάσιου στην Πολίχνη.

Την πρώτη μέρα του Φεστιβάλ στην κεντρική σκηνή ανέβηκε ο ΒασίληςΠαπακωνσταντίνου ο οποίος ξεσήκωσε τα πλήθη.

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Ν. Κιλκίς την Τετάρτη 14-9-2022 πραγματοποίησε συνάντηση για τα θέματα λειτουργίας των σχολείων & της εκπαίδευσης, με την Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς κα Φρόση Λαμπρινή.
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 22:47

Με το κεφάλι χωμένο στην άμμο

Του Νίκου Κουζίνη.

Με αυτή την έκφραση που χρησιμοποιώ στο σημερινό άρθρο συνήθως έρχεται στο μυαλό μας η στρουθοκάμηλος, που συνηθίζει αυτή την κίνηση όταν κινδυνεύει. Νομίζοντας φαίνεται ότι έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος μιας και δεν τον βλέπει.