espa pkm

Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2026, 9:09:46 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ο Σίσκοφ δήλωσε ότι το έργο πρέπει να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό γιατί είναι “ζωτικής σημασίας”

“Όλο το βουλγαρικό κράτος υποστηρίζει τον ανάδοχο του διασυνδετήριου αγωγού φυσικού αερίου μεταξύ Ελλάδας και Βουλγαρίας για να διασφαλίσει την ολοκλήρωση του έργου”, δήλωσε σήμερα ο υπηρεσιακός υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Δημοσίων Έργων της Βουλγαρίας Ιβάν Σίσκοφ.

Το αεροσκάφος έχει αξία ύψους 90 εκατομμυρίων δολαρίων

Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ανακοίνωσε σήμερα (8/8) ότι εξουσιοδοτήθηκαν οι ομοσπονδιακές εισαγγελικές αρχές να κατασχέσουν το αεροσκάφος Airbus – ένα A319-100 αξίας 90 εκατομμυρίων δολαρίων – που ανήκει στον ρώσο ολιγάρχη Αντρέι Σκοτς.

Πατέρας και κόρη συνελήφθησαν χθες, στην περιοχή της Ανάληψης στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Ο 57χρονος πατέρας και η 26χρονη κόρη του φέρεται να αντάλλαξαν υβριστικούς χαρακτηρισμούς, απειλές και γροθιές.

Το πρακτορείο Reuters υπογραμμίζει πως δεν είναι σε θέση να επαληθεύσει τους ισχυρισμούς της ουκρανικής υπηρεσίας ασφαλείας.

Η ουκρανική υπηρεσία ασφαλείας (SBU) ανακοίνωσε σήμερα ότι συνελήφθησαν δύο άνδρες που φέρονται να εργάζονταν για λογαριασμό της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών της Ρωσίας (GRU) και σχεδίαζαν τη δολοφονία του υπουργού Άμυνας της Ουκρανίας Ολέξιι Ρέζνικοφ και του επικεφαλής της ουκρανικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών Κιρίλο Μπουντάνοφ.

Στις αρχές παραδόθηκε ως δράστης ένας στρατιωτικός αστυνομικός, ο Henrique Otavio Oliveira Velozo, που ήταν εκτός υπηρεσίας

Ο Λεάντρο Λο, ένας από τους καλύτερους μαχητές ζίου ζίτσου στον κόσμο και οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, πυροβολήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι σε κλαμπ του Σάο Πάολο νωρίς το πρωί της Κυριακής, όπως δήλωσαν οι αρχές, βυθίζοντας στο πένθος την αθλητική κοινότητα.

Eπιπλέον στρατιωτική βοήθεια στο Κίεβο, ύψους ενός δισεκατομμυρίων δολαρίων, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η κυβέρνηση Μπάιντεν

Η συνολική βοήθεια των ΗΠΑ στην Ουκρανία από την κυβέρνηση Μπάιντεν αγγίζει πλέον τα 9 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε την 81χρονη στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε το μεσημέρι από την θαλάσσια περιοχή της παραλίας Διονυσίου Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής, 81χρονη γυναίκα.

Ο Χερμάν Μπούργος προπόνησε τους ποδοσφαιριστές του στο «Κλεάνθης Βικελίδης», θέλοντας να τους βάλει ακόμα περισσότερο σε κλίμα αγώνα.

Χωρίς προβλήματα συνεχίζει ο Άρης την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα ρεβάνς απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (Πέμπτη 11/8, 21:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης»), στο πλαίσιο του Γ΄ προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Ο πρωθυπουργός με τη δήλωσή του επιβεβαίωσε και ενίσχυσε την άποψη πως η ΝΔ και ο ίδιος αντιμετωπίζουν μια επικίνδυνη και αποτροπιαστική ενέργεια παράνομων, οργανωμένων και αδιαφανών μηχανισμών να παρακολουθούν το κινητό του προέδρου του τρίτου κόμματος της Βουλής, Νίκου Ανδρουλάκη, με υποκρισία, ψεύδη, αστείες δικαιολογίες και με μικροπρέπεια, ξεπερνώντας κάθε όριο πολιτικής και ηθικής αξιοπρέπειας. 

Την Παρασκευή 12 Αυγούστου, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς - σε συνεργασία με τον Δήμο Παιονίας - συμμετέχουν στον ετήσιο εορτασμό της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και διοργανώνουν την εκδήλωση «Στο Φως του Φεγγαριού» στον αρχαιολογικό χώρο Ευρωπού.