Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Βερολίνο: Δασική πυρκαγιά έπειτα από έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών
Προκαλεί ξανά η Τουρκία: «Η Ελλάδα παραβίασε τα δικαιώματα της Τουρκικής Μειονότητας στη Θράκη» αναφέρει το ΥΠΕΞ
Προκλήσεων…συνέχεια από τους Τούρκους με αποδέκτη την Ελλάδα
Δε σταματούν τις προκλήσεις οι Τούρκοι, αφού το υπουργείο Εξωτερικών της γειτονικής χώρας σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η Ελλάδα παραβιάζει τα δικαιώματα της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης.
Θεσσαλονίκη: Απεργία στα έργα του μετρό σήμερα για τις απολύσεις εργαζομένων
Οι εργαζόμενοι ζητούν μεταξύ άλλων υπογραφή συλλογικής σύμβασης
Τη δυσαρέσκειά τους για τις 24 απολύσεις που ανακοινώθηκαν ξαφνικά από την εργοδοσία της «ΑΚΤΩΡ» το απόγευμα της Παρασκευής δείχνουν οι οικοδόμοι στο έργο του ΜετρόΘεσσαλονίκης με νέα 24ωρη απεργία σήμερα.
4ο Τουρνουά Beach Volley Mixed 2X2 στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου
Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές προεγγραφές των συμμετεχόντων στο 4ο Τουρνουά Beach Volley Mixed 2X2 στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου
Το 4ο Τουρνουά Beach Volley Mixed 2X2, η μεγαλύτερη καλοκαιρινή γιορτή του αθλητισμού του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, “ανοίγει πανιά” και επιστρέφει δυναμικά μετά από δύο χρόνια απαγορεύσεων, σε μια ξεχωριστή διοργάνωση που αναμένεται προσφέρει και φέτος ένα συναρπαστικό θέαμα.
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε ηλικιωμένο που καλλιεργούσε “μίνι” δάσος κάνναβης στην αυλή του (vid)
Ένας 85χρονος συνελήφθη με την κατηγορία ότι καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης στην αυλή του σπιτιού του, σε περιοχή του δήμου Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη.
Σε έρευνα που έκαναν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κιλκίς εντοπίσθηκαν και εκριζώθηκαν συνολικά 35 δενδρύλλια, το ύψος των οποίων κυμαινόταν από 3 έως 5 μέτρα, ενώ μέσα από το σπίτι του κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης (43 γραμμάρια).
Ξεκινά η ψηφιακή χαρτογράφηση του Σπηλαίου Κιλκίς
Το Σπήλαιο του Λόφου Αγίου Γεωργίου, το υπόγειο κόσμημα της πόλης του Κιλκίς, με εντυπωσιακό όσο και σπάνιο κοραλλιογενές διάκοσμο, με άφθονους σταλακτίτες και σταλαγμίτες, ‘’αναδύεται’’ από τα έγκατα της γης, χάρη στις νέες ψηφιακές τεχνολογίες που ανοίγουν το δρόμο για την εικονική περιήγησή του.
"Ιππόκαμπος": Νέο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, Εφήβων και Ενηλίκων με Αναπηρίες
Ο "Ιππόκαμπος" ανοίγει τις πόρτες του για τα ΑμεΑ στο Κιλκίς. Είναι μια πιστοποιημένη πρωτοποριακή δομή στο χώρο της αναπηρίας με καινοτόμες δράσεις θέτοντας την επιστήμη και την τεχνολογία στην υπηρεσία των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς, έχοντας άμεση πρόσβαση σε παιδική χαρά και γήπεδο άθλησης.
86χρονος καλλιεργούσε κάνναβη στην αυλή του στη Θεσσαλονίκη αλλά τον «φρόντισε» η Ασφάλεια Κιλκίς
|