Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Μπάιντεν προς Ερντογάν: «Σημασία στη διατήρηση της σταθερότητας στο Αιγαίο και τη Συρία»
Η Ουκρανία διακόπτει τις διπλωματικές σχέσεις της με τη Συρία
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι ανακοίνωσε απόψε ότι τερματίζει τις διπλωματικές σχέσεις της χώρας του με τη Συρία, αφού το καθεστώς της Δαμασκού αναγνώρισε την ανεξαρτησία των αυτονομιστικών, φιλορωσικών επαρχιών του Ντονέτσκ και του Λουχάνσκ.
Η κυκλική οικονομία στο επίκεντρο του 1ου Διεθνούς Φόρουμ του Λευκού Πύργου
Τη διαπίστωση ότι «η κυκλικότητα πηγαίνει χέρι – χέρι και με την ψηφιοποίηση» και δεν μπορεί να επιτευχθεί κανένας στόχος που έχει να κάνει με την κυκλική οικονομία αλλά και το κλίμα, αν δεν χρησιμοποιηθεί τεχνολογία και καινοτομία, έκανε ο γενικός γραμματέας Δασών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωνσταντίνος Αραβώσης, μιλώντας στο 1ο Διεθνές Φόρουμ του Λευκού Πύργου (White Tower Forum) που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη.
Βέροια: Τροχαίο με θύμα 51χρονο
Την τελευταία του πνοή άφησε 51χρονος, όταν το ΙΧ στο οποίο επέβαινε, εξετράπη της πορείας του στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στη Βέροια.
Στο σημείο μετέβησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν τον άτυχο άντρα.
Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο πρωταθλητής ιστιοπλοΐας Στράτος Κοσμόγλου
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 36 ετών ο πρωταθλητής ιστιοπλοΐας από την Περαία, Στράτος Κοσμόγλου.
Ο αθλητής νικήθηκε από την μάχη που έδινε με τον καρκίνο.
Τα συγκλονιστικά λόγια του Γάλλου Αστροναύτη Τόμα Πέσκε από το διάστημα
Γράφει ο Κωνσταντίνος Βαστάκης, Θεολόγος, Πρώην Λυκειάρχης.
Ο Γάλλος αστροναύτης Τομά Πεσκέ αποφάσισε να ταξιδεύσει στο διάστημα για δεύτερη φορά, την 17η Νοεμβρίου του 2016 με προορισμό τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, τον 155, μαζί με τους συναδέλφους του Όλεγκ Νοβίτσκι (Ρώσος) και την Πέγκυ Γουϊτσον (Αμερικανίδα).
Παρέμβαση του δήμου Παιονίας στα κοιμητήρια Γουμένισσας
Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες για την διαμόρφωση νέων τάφων στα υφιστάμενα κοιμητήρια Γουμένισσας.
Την Δευτέρα 27 Ιουνίου υπεγράφη το συμφωνητικό του έργου από τον δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη και τον ανάδοχο του έργου Χρήστο Αμανατίδη.
Ένα δεκαχίλιαρο προσφορές μάζεψε ο αγρότης του Κιλκίς με το καμένο τρακτέρ
Χωρίς… όριο το κύμα συμπαράστασης από τον αγροτικό κόσμο.
Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο αγρότης που το τρακτέρ του κάηκε ολοσχερώς πριν από ημέρες στην περιοχή του Πολυκάστρου, το ποσό που μαζεύτηκε έως τώρα προσεγγίζει τα 10.000 ευρώ.
Άρχισε η συνάντηση Ερντογάν – Μπάιντεν
Οι δύο ηγέτες συναντιούνται στα πλαίσια της Συνόδου του ΝΑΤΟ
Όπως διαβάσατε νωρίτερα εδώ, μετά τη θετική απάντηση της Τουρκίας στην ένταξη Σουηδίας και Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προγραμμάτισε συνάντηση με τον Αμερικανό ομόλογό του Τζο Μπάιντεν.