espa pkm

Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2026, 10:02:38 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Την συμμετοχή της στην αυριανή 24ωρη απεργία ανακοίνωσε η ΕΣΗΕΜ-Θ αποφασίζοντας στάση εργασίας από τις 12:00 μέχρι τις 16:00.

Αναλυτικά η ΕΣΗΕΜ-Θ αναφέρει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης, σε συντονισμό με τις άλλες Ενώσεις Συντακτών, κηρύσσει τετράωρη στάση εργασίας σε όλα τα Μέσα την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που εξήγγειλαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Για άλλη μια χρονιά η ακαδημία ρομποτικής Microstudies Robotics κατάφερε να ανέβει στο βάθρο με την ομάδα RGB Rockets - Guardians - Builders κατακτώντας την 3η θέση με το βραβείο (Engineering Excellence Awards) στον πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής FLL από το σύνολο 158 ομάδων.

Τα παιδιά, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς και ο Σύλλογος Διδασκόντων: νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον δημοτικό σύμβουλο Κιλκίς, Αναστάσιο (Σούλη) Καζαντζίδη για την συνεισφορά του στην αγορά με μορφή δωρεάς από την ΕΘΝΙΚΗ FACTORS Α.Ε. μικρού λεωφορείου για τη μεταφορά των μαθητών μας.

Ο θεσμός του συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο τόσο για τον πολίτη και τις τοπικές επιχειρήσεις όσο και την τοπική αυτοδιοίκηση.

Σε περαιτέρω στήριξη των κτηνοτρόφων προχώρησε η κυβέρνηση, με τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς και η οποία ψηφίστηκε από τη Βουλή, προκειμένου να αντισταθμιστούν οι αυξήσεις στις τιμές των ζωοτροφών.

Ένας ακόμα νεκρός μετανάστης, Πακιστανός, προστέθηκε στην τραγική αλυσίδα της απώλειας ανθρώπινων ψυχών που επιχειρούν εν φύγουν από την χώρα, ανορθόδοξα (χωρίς χαρτιά) και βαδίζοντας πάνω στις γραμμές του τρένου με κατεύθυνση τα σύνορα.

Το Δ. Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς συνήλθε, εκτάκτως την 4-4-2022 και, αφού έλαβε υπόψιν την από 2-4-2022 απόφαση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, αποφάσισε:

Ο Σύλλογος ΚουΠα Κιλκίς ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον COACH ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΜΙΧΑΛΗ, τον οποίο "ευχαριστούμε για την προσφορά του στην Ανδρική μας ομάδα και του ευχόμαστε ότι καλύτερο για την συνέχεια...!"

Στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρωσίας – Ουκρανίας αναφέρθηκε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι οι διαπραγματεύσεις με την Ρωσία είναι η μόνη επιλογή για την χώρα του, αν και η πιθανότητα διεξαγωγής συνομιλιών είναι πλέον δοκιμασία.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Επικεφαλής Εκπροσώπου της Κομισιόν Ερίκ Μαμέρ

Στο Κίεβο μεταβαίνουν αυτή την εβδομάδα η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ Ζοζέπ Μπορέλ, όπου θα συναντηθούν με τον Ουκρανό ΠρόεδροΒολοντίμιρ Ζελένσκι, σύμφωνα με ανάρτηση του Επικεφαλής Εκπροσώπου της Κομισιόν Ερίκ Μαμέρ.