Η Αστυνομία χρησιμοποίησε χημικά ενώ έγιναν ορισμένες προσαγωγές
Επεισόδια σημειώθηκαν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης λίγο πριν το τέλος της σημερινής πορείας του ΠΑΜΕ.
Κατά τη διάρκεια των μικρών επεισοδίων η Αστυνομία έκανε χρήση χημικών.
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Επεισόδια σημειώθηκαν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης λίγο πριν το τέλος της σημερινής πορείας του ΠΑΜΕ.
Κατά τη διάρκεια των μικρών επεισοδίων η Αστυνομία έκανε χρήση χημικών.
Στις 6 Απριλίου 1914 η Ιστορία έγραφε το πρώτο δραματικό κεφάλαιο του βίαιου ξεριζωμού του πληθυσμού της Ανατολικής Θράκης από την πατρογονική του εστία.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στην εταιρία GIAMPATZIDHS M.E.K.A., κουφώματα αλουμινίου, για τις εργασίες συντήρησης των κουφωμάτων αλουμινίου του σχολείου μας αφιλοκερδώς!
Το προηγούμενο Σάββατο ξεκίνησα από το φούρνο της γειτονιάς μου, πέρασα από το γραφείο να αφήσω κάποια απαραίτητα, με σκοπό να πάω στη λαϊκή και μετά να επιστρέψω πίσω στο γραφείο για εργασία. Καρότσι λαϊκής…τσάντα γραφείου…τσάντα ώμου…όλα στο γερό χέρι και κάποια μισάνοιχτα…
Υποστηρίξτε την πρωτοβουλία “MAD For a Cause” και διεκδικήστε δώρα εμπειρίας από τους δύο αγαπημένους καλλιτέχνες.
Συγκεκριμένα θα νικήσει την Μαρίν Λεπέν στις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν στη Γαλλία αυτόν τον μήνα, αν και η Λεπέν έχει κερδίσει έδαφος τις τελευταίες εβδομάδες, δείχνει δημοσκόπηση του Ipsos Sopra Steria Cevipof που διενεργήθηκε για λογαριασμό της γαλλικής εφημερίδας Le Monde.
Βίντεο που καταγράφηκε προτού φτάσουν οι πυροσβέστες στο σημείο δείχνει το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου να έχει τυλιχθεί στις φλόγες καθώς εξακολουθούσε να βρίσκεται σφηνωμένο στην πύλη της ρωσικής πρεσβείας.
Η ιστοσελίδα της Gazprom Neft, του πετρελαϊκού βραχίονα του ρωσικού κολοσσού του φυσικού αερίου Gazprom, κατέβηκε σήμερα, θύμα όπως φαίνεται επίθεσης χάκερς, στο πλαίσιο της κυβερνοεκστρατείας κατά ιστοσελίδων που συνδέονται με το Κρεμλίνο η οποία έχει εξαπολυθεί λόγω της ρωσικής επίθεσης εναντίον της Ουκρανίας.
Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνουν εκτάκτως ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, η αναπληρώτρια υπουργός Μίνα Γκάγκα καθώς και ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νίκος Παπαευσταθίου, ύστερα από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο νοσοκομείο Παπανικολάου και έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής τη ζωή σε ένα άτομο.