espa pkm

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2026, 12:37:26 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Καίριο ο ρόλος του εμβολιασμού για τα χαμηλά ποσοστά νοσηλείας – Σημαντικό και το γεγονός πως τα παιδιά παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα

Την τελευταία εβδομάδα, στην Ιταλία μολύνθηκαν με κορονοϊό 320.000 άνθρωποι, όπως δείχνουν τα στοιχεία του επιστημονικού ιδρύματος Gimbe.

Τον τερματικό σταθμό του 38 αποφάσισαν να αλλάξει ο ΟΑΣΘ μετά από αίτημα που κατέθεσε ο Δήμος Παύλου Μελά.

Συγκεκριμένα όπως ενημερώνει το ο Δήμος Παύλου Μελά το 38 από 1/1/2022 θα αλλάξει τερματικό σταθμό και από τον σταθμό θα μεταφερθεί στην Πλατεία Αριστοτέλος.

Πέρασαν 40 χρόνια από τότε που, νεόφερτοι στο Κιλκίς, γνωρίσαμε τη φιλόξενη καλωσύνη, την ευγένεια και την επιστημοσύνη του αγαπημένου μας Φαρμακοποιού Θέμη Παπαδόπουλου.

Ο αδόκητος χαμός του μας δημιουργεί τον πόνο της απώλειας ενός καλού Φίλου.

Οι ημέρες που διανύουμε ως Χώρα παραμένουν δύσκολες. Η Δημοκρατία όμως πάντα παραμένει στο επίκεντρο για χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες που αγωνίστηκαν δίνοντας και το αίμα τους, διατηρώντας με υπερηφάνεια το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου, των αρχών και των αξιών τους.

Πότε αναμένεται κορύφωση – Πότε θα τελειώσει η πανδημία

Ο κορυφαίος επιδημιολόγος των ΗΠΑ Δρ Άντονι Φάουτσι εκτίμησε σήμερα ότι το κύμα της πανδημίας που οφείλεται στη μετάλλαξη Ομικρον ενδέχεται να κορυφωθεί στη χώρα γύρω στα τέλη Ιανουαρίου.

Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 09:33

ΠΟΥ: Πότε θα τελειώσει η πανδημία; (vid)

Πότε θα τελειώσει η πανδημία – Τσουνάμι κρουσμάτων – Μετάλλαξη Όμικρον

Η οξεία φάση της πανδημίας της Covid-19 ενδέχεται να τελειώσει το 2022, όμως ο κορονοϊός SARS-CoV-2 δεν θα εξαφανιστεί, ξεκαθάρισε ο Μάικ Ράιαν, επικεφαλής της υπηρεσίας αντιμετώπισης επειγουσών καταστάσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, κατά την τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων, που γίνεται διαδικτυακά από τη Γενεύη.

Η Φρουρά της Βασίλισσας είναι επιφορτισμένη με την προστασία των επίσημων βασιλικών κατοικιών σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο. 

Βίντεο που δείχνει βασιλικό φρουρό στη Βρετανία να ποδοπατά παιδάκι στη Βρετανία που βρέθηκε στον δρόμο του έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

«Κανένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στον ΧΥΤΑ», είναι το σύνθημα!

Πάνω από 6500 χριστουγεννιάτικα έλατα ανακύκλωσε την τελευταία τριετία ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Κεντρικής Μακεδονίας και μπορεί η πανδημία του κορονοϊού να «φρέναρε» τη δράση φέτος, αλλά «το 2022 ευελπιστούμε ότι θα σπάσουμε το ρεκόρ όλων των προηγούμενων χρόνων», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής του φορέα, πρόεδρος δ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του και τα ειλικρινή συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο θάνατο του αγαπητού συναδέλφου Θεμιστοκλή Παπαδόπουλου.

Ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.

Το Πολιτιστικό Κέντρο ΟΤΕ Κιλκίς εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την πρόωρη και αδόκητη  απώλεια της Σταυρούλας Τσιλιγκερίδου, μέλους του Κέντρου μας και επί χρόνια συναδέλφου στο εμπορικό κατάστημα ΟΤΕ του Κιλκίς.