espa pkm

Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2026, 9:51:02 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

 
 
 

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα  κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 12.108 , εκ των οποίων 61 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Αλληλέγγυα στο Μάλι και στη Γαλλία στέκεται η Ελλάδα και το υπουργείο Εξωτερικών, με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Είμαστε βαθιά συντετριμμένοι από την είδηση του θανάτου ενός Γάλλου στρατιώτη που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια επίθεσης σε στρατιωτική βάση στο Γκαό, στο Μάλι», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών.

Η Γαλλία τάσσεται υπέρ του απευθείας διαλόγου μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ρωσίας σε ό,τι αφορά την αρχιτεκτονική της ασφάλειας στην Ευρώπη, δήλωσε σήμερα ο υφυπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Κλεμάν Μπον

Υποχωρεί κατά 4 μονάδες η δημοτικότητα του Εμανουέλ Μακρόν, με τις αρνητικές απόψεις για τον Γάλλο πρόεδρο να αντιπροσωπεύουν το 60%, σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου Ifop για την εφημερίδα «JDD»

Κείμενο, Φωτογραφίες, Video, Στατιστική Ανάλυση: Γιάννης Σιταρίδης.

Ακόμα ένα ροζ φύλο αγώνα για την ομάδα μας μετά τη νίκη της επί του Βαφύρα Δίου στο όμορφο κλειστό του Αγίου Σπυρίδωνα με 81 – 41.

Από την πρώτη στιγμή που αναρτήσαμε την είδηση, πως οι δήμοι Κιλκίς και Παιονίας αποφάσισαν να κρατήσουν κλειστά τα σχολεία, η αντίδραση που κυριάρχησε ήταν (εύγλωττη) απορία: «Μα γιατί;»

Αποτελέσματα 12ης αγωνιστικής στην Α Κατηγορία της ΕΠΣ Κιλκίς (23-1-2022), βαθμολογίες και επόμενη αγωνιστική:

«Κάθε ζωή είναι άξια των προσευχών μας και της προστασίας μας» τόνισε ο Σεβασμιώτατος

Στη συγκέντρωση «πορεία υπέρ της ζωής» βρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος χθες στην Ουάσινγκτον με την παρουσία των μελών της Συνέλευσης των Κανονικών Ορθόδοξων Επισκόπων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και των μελών της Διάσκεψης των Καθολικών Επισκόπων της χώρας.

Πορεία αντιεμβολιαστών πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στο κέντρο της πόλης, με τους συμμετέχοντες στη πορεία να διαμαρτύρονται για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για καπήλευση της υπόθεσης βιασμού της 24χρονης εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Eίναι προκλητική και χυδαία η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να καπηλευτεί κομματικά τη φρίκη που προκαλούν στην κοινωνία, ειδεχθή εγκλήματα που βρίσκονται ενώπιον των αστυνομικών αρχών και της δικαιοσύνης.