Ποια λάθη καταλογίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη
«Ο πρωθυπουργός της φράσης “δεν περίμενα την μελέτη κανενός καθηγητή”, αφού υποτίμησε και εξευτέλισε την Επιτροπή των ειδικών επιστημόνων, τώρα τους ανακαλύπτει και πάλι.
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
«Ο πρωθυπουργός της φράσης “δεν περίμενα την μελέτη κανενός καθηγητή”, αφού υποτίμησε και εξευτέλισε την Επιτροπή των ειδικών επιστημόνων, τώρα τους ανακαλύπτει και πάλι.
Το υπουργείο εξήγησε ότι από τους 22 που διαγνώστηκε πως μολύνθηκαν από τον SARS–CoV–2 τις τελευταίες 10 ημέρες, οι 9 εξακριβώθηκε πως είναι φορείς της Όμικρον.
Ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα αναχαίτισης της πανδημίας κάνει αυτή την ώρα ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μετά τις εισηγήσεις των ειδικών προς την κυβέρνηση.
Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, δεν θα υπάρξουν ενδιάμεσα μέτρα -πριν την Πρωτοχρονιά, δηλαδή- αλλά αυτά θα τεθούν σε ισχύ από τις 3 Ιανουαρίου.
Νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων στην χώρα μας, από την έναρξη της πανδημίας τον Φεβρουάριο του 2020, καταγράφεται σήμερα Δευτέρα 27/12/2021.
Συγκεκριμένα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 9.284, εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
Την λήψη νέων περιοριστικών μέτρων θα εξετάσει σήμερα η γαλλική κυβέρνηση στην σκιά της πανδημικής κρίσης και της μετάλλαξης Όμικρον που θερίζει στην Ευρωπή.
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει κάνει γνωστή την άποψή του γύρω από τον εμβολιασμό, με τον ίδιο να είναι αρνητικός στο συγκεκριμένο θέμα.
Σχετικά με την πανδημία ο πρωθυπουργός του Βελγίου Αλεξάντερ Ντε Κρο δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη φλαμανδόφωνη εφημερίδα “De Zondag” ότι «η μετάλλαξη Όμικρον δεν θα είναι το τελευταίο κύμα» και «πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον ιό».
Στο συλλυπητήριο μήνυμά του το ΠΑΜΑΚ αναφέρει:
“Με βαθιά θλίψη η κοινότητα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας πληροφορήθηκε τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, επίτιμου διδάκτορα του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του
Συγκεκριμένα η διακοπή νερού αφορά τα σπίτια στις Ιωάννη Τσιμισκή, Δημητρίου Γούναρη και όλες τις παρακείμενες οδούς.
Η υδροδότηση σύμφωνα με την ΕΥΑΘ πρόκειται να αποκατασταθεί μέχρι και τις 16:00.