espa pkm

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2026, 10:00:19 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Η Βασίλισσα Ελισάβετ εξέφρασε την λύπη της για την είδηση του θανάτου του Ντέσμοντ Τούτου

Η μονάρχης ανέφερε σε δήλωση της:

«Όλη η βασιλική οικογένεια εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για την ανακοίνωση του θανάτου του αρχιεπισκόπου Ντέσμοντ Τούτου, ενός ανθρώπου που υπερασπίστηκε άοκνα τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Νότια Αφρική και σε όλον τον κόσμο

Τα χερσαία σύνορά του κλείνει το Ιράν για 15 ημέρες λόγω της μετάλλαξης Όμικρον

Ο Ρουχολάχ Λατιφί, εκπρόσωπος της τελωνειακής υπηρεσίας ανακοίνωσε το Σάββατο ότι τα χερσαία σύνορα με την Τουρκία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, το Αζερμπαϊτζάν, το Πακιστάν και την Αρμενία θα παραμείνουν κλειστά για δύο εβδομάδες.

Η τραγουδίστρια Μαέτα είχε ένα απρόοπτο με ένα φίδι που δεν ήταν ιδιαίτερα συνεργάσιμο

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το νέο βίντεο κλιπ της χρησιμοποιήθηκαν φίδια με ένα από αυτά να μην φαίνεται να ενθουσιάζεται με την συμμετοχή του.

Τον Ομότιμο Καθηγητή της Κωνσταντίνο Κεραμέα αποχαιρετά η Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με έκδοση ψηφίσματος

Η Κοσμητεία και το Διοικητικό Συμβούλιο της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε βρέφος 4 μηνών από την Ξάνθη στη Θεσσαλονίκη με κάταγμα στο κρανίο και αιμορραγία στον εγκέφαλο

Το περιστατικό γνωστοποίησε ο γιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, Φώτης Καζαντζίδης μέσω ανάρτησής του στα social media.

Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2021 20:26

Θερμότατη... παράκληση

Να προσέξουν στο Νοσοκομείο τη λειτουργία της Πύλης εισόδου. Είναι κρίσιμο σε αυτήν την συγκυρία να παρέχονται σαφείς οδηγίες στους προσερχόμενους. Έχουμε υπόψιν μας ζευγάρι πολιτών, ασθενών με κορονοϊό, που πήγε στο Νοσοκομείο ύστερα από παραίνεση του θεράποντα γιατρού τους.

Σεπτέμβριος 1949.
Ένα μήνα μετά την λήξη του εμφυλίου πολέμου και οι νέοι αναζητούν διέξοδο μετά από τις τόσες δυσκολίες - στερήσεις που έζησαν για μιά δεκαετία (1940 - 1949, πόλεμος - κατοχή - εμφύλιος).

Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2021 20:16

Η μελέτη Τσιόδρα - Λύτρα

Του Παπαδόπουλου Ευστάθιου, Πολιτικού Μηχανικού M.Sc.

Πρόσφατα ήρθε στο προσκήνιο η περίφημη μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα που αφορούσε την θνητότητα ασθενών με Covid-19 εντός ή εκτός θαλάμων μονάδων εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ).

Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2021 20:14

Η Μάχη της Βέργας

Του Νίκου Κουζίνη.

Ο Ιμπραήμ, ξεκίνησε στίς 22 Ιουνίου 1826 ημέρα Τρίτη από τήν Καλαμάτα μέ 15000 πεζούς καί 2000 ιππείς γιά νά τούς υποτάξει. Οι σκοποί πού φύλαγαν καραούλι στήν Αγία Τριάδα άκουσαν τόν καλπασμό τών αλόγων καί τά τουμπερλέκια τών χιλιάδων μουσουλμάνων πού βάδιζαν πρός τήν Αγία Σιών.

Γράφει ο Γιάννης Αλίρης.

Στην πατρίδα μας υπάρχουν δύο σχολές σκέψης στην άσκηση εθνικής, εξωτερικής πολιτικής και στα θέματα εξοπλισμού των ενόπλων δυνάμεων.