espa pkm

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2026, 1:10:46 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Το 40% του πληθυσμού της Ρουάντας έχει εμβολιαστεί πλήρως για την COVID-19, ενώ έχει αρχίσει η χορήγηση αναμνηστικών δόσεων.

Οι αρχές της Ρουάντας επιβεβαίωσαν έξι κρούσματα τηςπαραλλαγής Όμικρον του SARS-CoV-2, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, πιέζοντας τους πολίτες της μικρής χώρας της ανατολικής Αφρικής να εμβολιαστούν κατά της COVID-19.

Υλοποιώντας την πολιτική των ίσων ευκαιριών για όλους, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης ανοίγει τις πύλες του στα άτομα με οπτική αναπηρία. Με σεβασμό στους συνανθρώπους μας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού παρείχε τη δυνατότητα σε μαθητές και φοιτητές του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ) να παρευρεθούν σε παραστάσεις της εμβληματικής όπερας «Don Giovanni», καθώς και στο χριστουγεννιάτικο γκαλά «Swinging Christmas» που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα Φίλων Μουσικής του κτηρίου Μ1.

Η ηλικιωμένη εξαφανίστηκε στη περιοχή Ευζώνων

Την εξαφάνιση της ηλικιωμένης Ευθαλίας Ραμπιάδου από τη Θεσσαλονίκη δημοσιοποιεί με ανακοίνωσή της η Γραμμή Ζωής.

Όπως αναφέρεται, η 93χρονηεξαφανίστηκε την 08/12/21 από το σπίτι της, στην περιοχή Ευζώνων, της Θεσσαλονίκης.

Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα γίνουν σήμερα στην πόλη

Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, στις 10:00 θα συγκεντρωθούν στον ΕΦΚΑ στην οδό Αριστοτέλους, συνταξιούχοι με απαίτηση την καταβολή αναδρομικών.

Πόσα τα σημερινά κρούσματα – Νέα πανδημική κρίση στην Ιταλία

Παράταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης ενέκρινε η ιταλική κυβέρνηση για την χώρα, την ώρα που παρουσιάζει το υψηλότερο ρεκόρ κρουσμάτων του τελευταίου 7μηνου.

Η αποτελεσματικότητα συνεχίζει να παρουσιάζεται στο 89%

Νέους τρόπους εισάγουν οι ΗΠΑ στην καταπολέμηση της πανδημίας. Συγκεκριμένα, οι νέες δοκιμές του αντιικού φαρμάκου της φαρμακοβιομηχανίας Pfizer, οι οποίες παρουσιάζουν αποτελεσματικότητα που φτάνει το 89% δίνει σημαντικές ελπίδες στους ιθύνοντες της αμερικανικής κυβέρνησης για λήψη αποφάσεων σε σχέση με την καταπολέμηση της νόσου.

Τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγο στην Εγνατία Οδό της Θεσσαλονίκης

Το τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 20:00 κοντά στα διόδια Ωραιοκάστρου όταν μία νταλίκα εξετράπη της πορείας της λίγο πριν τον σταθμό των διοδίων.

Χωρίς τραυματισμούς – Με επέμβαση της τροχαίας η διευθέτηση της κυκλοφορίας

Πριν από λίγο εξετράπη νταλίκα μετά το εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ και λίγο πριν τα διόδια Ωραιοκάστρου.

Εκτροπές από την Τροχαία γίνονται για την διευθέτηση της κυκλοφορίας σε όσους θέλουν να εισέλθουν στην πόλη, ενώ δεν υπάρχουν προβλήματα για όσους θέλουν να φύγουν από αυτήν.

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι η ταινία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς, που χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και δημιουργήθηκε από την εταιρεία παραγωγής Macine Motion Pictures, «Η πόλις των Μορρυλίων», ήρθε πρώτη στην ψηφοφορία του κοινού στον διεθνή διαγωνισμό Museums in Short!

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (15-12-2021)