espa pkm

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2026, 12:45:42 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης έστειλε την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου επιστολή στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιο Λιβανό προκειμένου να του μεταφέρει την αγωνία που διακατέχει τους αγρότες και κτηνοτρόφους του δήμου λόγω των ξαφνικών αλλαγών που ανακοινώθηκαν στις αρχές Δεκεμβρίου και αφορούν τις επιδοτήσεις που περιμένουν να λάβουν οι δικαιούχοι σε λίγες ημέρες και τα ηλεκτρονικά ενοικιαστήρια της καλλιεργητικής περιόδου 2021-2022.

Η παραίτηση της δημοσιογράφου Πάολας Χαραλαμπίδου από τη θέση της ειδικής συνεργάτιδος του Δημάρχου Δημήτρη Κυριακίδη, πέντε ημέρες αφ’ όταν προσλήφθηκε, προκάλεσε όπως αναμενόταν το ενδιαφέρον δημοτικών συμβούλων στη συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου Κιλκίς το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο εργολάβος που πρόκειται να εναποθέσει τα ογκώδη αντικείμενα σε ιδιωτική έκταση (χωράφι), και σε απόσταση 250 μέτρων από την είσοδο του Λόφου-Ηρώου της Μάχης του Κιλκίς, έχει λάβει έγκριση - άδεια βάσει του σχετικού νόμου.

Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 20121, το Πυροσβεστικό Σώμα εορτάζει και τιμά την μνήμη των Προστατών του «Αγίων Τριών εν Καμίνω Παίδων».

Κατά την ημέρα του εορτασμού, όλες οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες θα είναι ανοιχτές για το κοινό, έτσι ώστε να μπορούν να τις επισκεφθούν όσοι το επιθυμούν, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα Covid-19.

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και τον Δήμο Κιλκίς  παρουσιάζουν μία μουσική βραδιά με το μουσικό σχήμα «Πριγκηπέσσα» όπου αποτελεί την μόνιμη μπάντα της μουσικής σκηνής «Πριγκηπέσσα» στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 21:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς.

 
 
 
 
 

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 5.736, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.012.659 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 50.5% άνδρες.

Αυξάνονται διαρκώς οι νεκροί – Κάηκαν τουλάχιστον 20 σπίτια στην γύρω περιοχή

Ένα πετρελαιοφόρο που μετέφερε βενζίνη εξερράγη στη βόρεια Αϊτή, σκοτώνοντας περισσότερους από 50 ανθρώπους και τραυματίζοντας δεκάδες άλλους στην τελευταία καταστροφή που έπληξε μια χώρα της οποίας τα προβλήματα εντάθηκαν πολύ φέτος.

Ο εμβολιασμός των παιδιών 5-11 ετών πρόκειται να ξεκινήσει τον Ιανουάριο στην Ελβετία

Τα παιδιά ηλικίας 5-11 ετών της Ελβετίας θα μπορούν να λάβουν την πρώτη δόση του εμβολίου των Pfizer/BioNTech από τον Ιανουάριο.

Καμία αποκλιμάκωση στην ένταση Ρωσίας – Ουκρανίας – Διεθνής αναβρασμός για τις κινήσεις Μόσχας και ΝΑΤΟ

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε την Τρίτη ότι επιθυμεί «άμεσες» συνομιλίες με τις Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ για εγγυήσεις ασφαλείας, καθώς οι εντάσεις μεταξύ Μόσχας και Δύσης εκτινάσσονται για την Ουκρανία.

Την καταγγελία της τραγουδίστριας που κατήγγειλε τον Παναγιωτόπουλο στήριξε με στοιχεία ο μάνατζερ του συγκροτήματος, Χ.Κ.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε στο newsit.gr «Έχω επικοινωνήσει σήμερα μαζί της 2 φορές από το πρωί, είναι ψύχραιμη, μου έλεγε ‘’Στα’λεγα’’».