espa pkm

Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2026, 4:27:02 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Το αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στον Φοίνικα Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκε, για να συνομιλήσει με εργαζόμενους και να ανταλλάξει ευχές, ο υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος

Ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ Γιώργος Σκόδρας, με άλλα μέλη της διοίκησης, ενημέρωσαν τον υφυπουργό για τις εξελίξεις στον οργανισμό, που αφορούν, μεταξύ άλλων, στη θεαματική αύξηση στην επικύρωση των εισιτηρίων (μέχρι και 50% σε ημερήσια και μέχρι 40% σε εβδομαδιαία βάση, που επιτεύχθηκε με την εφαρμογή του πρωτοποριακού προγράμματος των «Στάσιμων Ελεγκτών»), σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΘ, καθώς και για το ολοκληρωμένο σύστημα εισροών εκροών που διαθέτει και λειτουργεί τους τελευταίους μήνες ο οργανισμός.

Δήλωση συμπαράστασης του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Παύλου Θωμαΐδη στο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτριο Κυριακίδη:

Καταδικάζω απερίφραστα τις καταγγελίες και απειλές σε βάρος του Δημάρχου Κιλκίς από τους αυτόκλητους Θεματοφύλακες του Συντάγματος, δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή μου στο Δήμαρχο.

1.       Ζητείται πρακτικός Μηχανικός σε βιομηχανία στην Αξιούπολη.

2.       Ζητείται Ηλεκτρολόγος με άδεια και πενταετή εμπειρία σε βιομηχανία στην Αξιούπολη.

Ο Πρωθυπουργός της χώρας έκανε έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν

Ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον ζήτησε για άλλη μια φορά από τους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, τονίζοντας πως οι περισσότεροι από αυτούς που νοσούν βαριά στη χώρα, δεν έχουν κάνει την αναμνηστική δόση.

Αλλάζουν τα μέτρα στην Ιταλία για την Πρωτοχρονιά – Νέες οδηγίες έστειλε σήμερα το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας σε όλους τους νομάρχες

Με στόχο την αύξηση τον ελέγχων για την Πρωτοχρονιά η κυβέρνηση της Ιταλίας αυξάνει τους ελέγχους για την τήρηση των μέτρων που ισχύουν.

Ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης πραγματοποίησε η Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων Στέλλα Κυριακίδου.

Η κ. Κυριακίδου ανέφερε ότι το καλύτερο δώρο για την Πρωτοχρονιάείναι ο εμβολιασμός και η τήρηση των μέτρων προστασίας.

Τις αιτήσεις για την ανανέωση των καρτών στάθμευσης μόνιμου κατοίκου για την Α΄ και τη Γ΄ Δημοτική Κοινότητα θα μπορούν να υποβάλουν οι Θεσσαλονικείς μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2022 μετά από παράταση που δόθηκε

Σας ενημερώνουμε ότι, το τελευταίο 24ωρο, λάβαμε καταγγελία στην οποία αναφέρεται ότι, δικαιούχοι αγροτικών ενισχύσεων γίνονται αποδέκτες παραπλανητικών τηλεφωνημάτων από αγνώστους που συστήνονται ως υπάλληλοι του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. οι οποίοι, με αιτιολογία την άμεση κατάθεση οφειλόμενου ποσού ενίσχυσης από τον Οργανισμό, ζητούν την παραχώρηση ευαίσθητων πληροφοριών όπως τον αριθμό τραπεζικής κάρτας των δικαιούχων, τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας της και τον κωδικό χρήστη (pin).

Ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς για την απώλεια της συναδέλφου Ανατολής Αναστασιάδου:

Τα μέλη του  Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε Κιλκίς (Σ.Υ.Π.Ε.Κ), με βαθιά οδύνη πληροφορήθηκαν το θλιβερό άγγελμα του θανάτου  της αγαπημένης μας  συναδέλφου,  Ανατολής Αναστασιάδου.  Η Ανατολή  έδωσε την μάχη της και πάλεψε για περίπου ένα μήνα με τον φονικό ιό της εποχής μας, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να τον κερδίσει.

Eίναι πια στον τελικό! Οι παίκτες του Αλέξανδρου Κιλκίς το κατάφεραν και αυτό, κέρδισαν με 3-1 τον ΠΑΟ Καλυβίων στο γήπεδο της Βάρης και έφτασαν στον τελικό της Κ14 του Novus Cup στην Αθήνα! Και όλα αυτά όντας ένα συγκρότημα που απαρτίζεται από επτά ποδοσφαιριστές Κ12, πέντε Κ13 και έναν Κ14!