Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Δυο οι ανεμβολίαστοι δημοτικοί σύμβουλοι Κιλκίς
Και δια ζώσης και με τη μέθοδο της τηλεδιάσκεψης θα συνεδριάσει την Πέμπτη το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς.
Η διπλή διαδικασία επιλέχθηκε επειδή υπάρχουν δυο δημοτικοί σύμβουλοι ανεμβολίαστοι. Επέμεναν μέχρι τώρα να μην κάνουν το εμβόλιο και παρά τα μισόλογα ακόμα δεν έχει αλλάξει η κατάσταση.
Δίδυμες Καπναποθήκες: Πάει να γίνει το θάμα κι από ετοιμόρροπες να αναβαθμιστούν σε ένα ακόμα σημείο αναφοράς του Κιλκίς
Ο Δήμος θα ζητήσει την παραχώρησή τους για να τα εντάξει σε πρόγραμμα αστικής αναβάθμισης του Υπ. Περιβάλλοντος με τη συνδρομή του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργου Γεωργαντά.
Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (11-11-2016)
Στα 7.105 τα νέα κρούσματα - 1.179 στη Θεσσαλονίκη και 77 στο Κιλκίς
ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 7.105, εκ των οποίων 5 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 808.297 (ημερήσια μεταβολή +0.9%), εκ των οποίων 50.7% άνδρες.
Ρωσία – Τουρκία: Οι επόμενοι υποψήφιοι της ΕΕ για την μεταφορά μεταναστών στη Λευκορωσία
Ιταλία: Αυστηρότεροι έλεγχοι για το πράσινο πάσο
Η ιταλική κυβέρνηση πρόκειται να επιβάλει αυστηρότερους ελέγχους σε ό,τι αφορά την χρήση του πράσινου πάσου εμβολιασμένου- Επιβεβαίωση του περιορισμού των κινητοποιήσεων των αντιεμβολιαστών
Από τα μέσα Οκτωβρίου (όταν το σχετικό μέτρο ετέθη σε ισχύ) μέχρι σήμερα σε όλη την χώρα έχουν επιβληθεί λιγότερα από χίλια πρόστιμα.
ΟΗΕ: “Οι πρόσφυγες δεν αιτιολογούν ανέγερση τειχών, συρματοπλέγματα και βίαιες επαναπροωθήσεις”
Τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης οφείλουν να τηρούν το κράτος δικαίου και να μην εισέρχονται σε μια εξίσωση προς τα κάτω όταν αντιμετωπίζουν μετανάστες και πρόσφυγες που προσπαθούν να εισέλθουν στο ευρωπαϊκό μπλοκ, δήλωσε σε ευρωβουλευτές ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR), Φίλιπο Γκράντι
Ελίζαμπεθ Λι: «Προτεραιότητα η Kυβερνοασφάλεια» (vid)
«Κλήση αφύπνισης» για όλους η κυβερνοεπίθεση στον δήμο Θεσσαλονίκης
Oι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να δίνουν προτεραιότητα στις πολιτικές κυβερνοασφάλειας, καθώς οι σχέσεις με την Ελλάδα ανέρχονται σε νέα υψηλά επίπεδα, έδωσε σήμερα στην ομιλία της η γενική πρόξενος των Ηνωμένων Πολιτειών στη Θεσσαλονίκη Ελίζαμπεθ Λι, ενώ παράλληλα επιβεβαίωσε τη δέσμευση της χώρας της για τη συλλογική ασφάλεια όλων των κρατών-μελών του ΝΑΤΟ και «την καταπολέμηση των κακόβουλων επιρροών, της εσκεμμένης παραπληροφόρησης (disinformation) και των σύνθετων κυβερνοαπειλών στη διατλαντική κοινότητα».
Σακχαρώδης Διαβήτης- Εκστρατεία ενημέρωσης στην Άνω Ηλιούπολη
Καμπάνια ενημέρωσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη θα πραγματοποιηθεί στις 14 Νοεμβρίου στην Πλατεία Ελευθερίας της Άνω Ηλιούπολης.
Στο πλαίσιο αυτό νοσηλευτές και νοσηλεύτριες θα ενημερώνουν τους πολίτες σχετικά με τον ΣΔ, την πρόληψη, την αντιμετώπιση και την διατροφική εκπαίδευση.
Θεσσαλονίκη: Μετατρέπεται σε Νοσοκομείο Covid ο «Αγιος Παύλος»
Ως νοσοκομείο αποκλειστικά για περιστατικά κορονοϊού θα αρχίσει να λειτουργεί από αύριο Πέμπτη το νοσηλευτικό ίδρυμα «Άγιος Παύλος» στη Θεσσαλονίκη.
Το νοσοκομείο Άγιος Παύλος είχε λειτουργήσει και πέρσι τέτοια εποχή ως νοσοκομείο covid στη Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Grtimes θα μετατραπεί σταδιακά από αύριο Πέμπτη.