espa pkm

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2026, 2:14:16 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ο αριθμός των αφίξεων μεταναστών στο αρχιπέλαγος των Βαλεαρίδων ή στη νοτιοανατολική Ισπανία και οι οποίοι συχνά φεύγουν από την Αλγερία αυξήθηκε τους τελευταίους μήνες

Έντεκα πτώματα συνελλέγησαν σήμερα στα ανοιχτά του ισπανικού νησιού Καμπρέρα, στο αρχιπέλαγος των Βαλεαρίδων.

Ένδεκα πτώματα περισυνελλέγησαν σήμερα στ΄ανοιχτά του ισπανικού νησιού Καμπρέρα, στο αρχιπέλαγος των Βαλεαρίδων, ανακοίνωσε η νομαρχία της περιφέρειας αυτής, η οποία αρχικά είχε αναφέρει ότι εντοπίστηκαν “περίπου 17 πτώματα

“Προσωρινός απολογισμός: 3άνθρωποιδιασώθηκαν και 11πτώματα περισυνελλέγησαν μετά το σήμακινδύνου που εξέπεμψε ιστιοφόρο “δυτικά του νησιού Καμπρέρα“, ανακοίνωσε η νομαρχία, κι ενώ ο αριθμός των αφίξεων μεταναστών στο αρχιπέλαγος ή στη νοτιοανατολικήΙσπανία και οι οποίοι συχνά φεύγουν από την Αλγερίααυξήθηκε τους τελευταίουςμήνες.

Άρχισε από τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 το χειμερινό ωράριο στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης, η οποία θα λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8:30 το απόγευμα

Η πόλη της Ξάνθης, η πόλη με τα «χίλια χρώματα», όπως έχει καθιερωθεί να ονομάζεται, τιμάει σήμερα την 102η επέτειο απελευθέρωσής της από τα βουλγαρικά στρατεύματα κατοχής και την ενσωμάτωσή της στον εθνικό κορμό της μητέρας Ελλάδας

Με την παρούσα επιστολή μου επιθυμώ να εκφράσω την πρόθεση μου να διεκδικήσω τη θέση του Προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Κιλκίς.

Πιστός στις αξίες και τις ιδέες της ΝΔ και χωρίς να παρεκκλίνω ΠΟΤΕ υπηρέτησα, συνεχίζω να υπηρετώ και να βρίσκομαι πάντα μπροστά στους αγώνες του κόμματος μας.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (5-10-2021)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (4-10-2016)

Η 4η Οκτωβρίου είναι μία Διεθνής ημέρα δράσης και υπενθύμισης των   δικαιωμάτων και των τρόπων καλής διαβίωσης και προστασίας των ζώων.

Περιλαμβάνονται πλέον ρητά στον νόμο 4830/2021 «Νέο πλαίσιο για την ευζωία των ζώων συντροφιάς - Πρόγραμμα «ΑΡΓΟΣ» και λοιπές διατάξεις» (ΦΕΚ 169/Α/18-9-2021). οι 5 διεθνώς αναγνωρισμένες ελευθερίες των ζώων:

Ελευθερία από την πείνα και τη δίψα, με πρόσβαση σε τροφή και νερό, κατάλληλα σε ποιότητα και ποσότητα.

Το μήνυμα της αγάπης και του ενεργού ενδιαφέροντος για τα ζώα εξέπεμψαν ο Δήμος Κιλκίς και ο Φιλοζωικός Σύλλογος  με κοινή δράση που ανέπτυξαν σήμερα, παγκόσμια ημέρα των ζώων, σε Δημοτικά Σχολεία της πόλης θέλοντας να ευαισθητοποιήσουν τους μικρούς δημότες σε μια πιο θετική και υπεύθυνη στάση ζωής για τα ζώα συντροφιάς.

Εργασίες βελτίωσης της προσβασιμότητας και ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας στον οδικό άξονα που συνδέει την Αξιούπολη με το Φανό, βρίσκονται σε εξέλιξη από την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς.

          «Ικανοποιούμε τα αιτήματα των πολιτών, τηρώντας ταυτόχρονα τις δεσμεύσεις μας για την απόδοση ασφαλών και λειτουργικών οδικών αξόνων. Με επίκεντρο τον πολίτη, υλοποιούμε έργα για την κάλυψη αναγκών, όπως αυτών που αφορούν στην προσβασιμότητα και την οδική ασφάλεια» επισήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.