Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Θεσσαλονίκη: Αύριο οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Αγίων Πάντων – Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν
Θύελλα αντιδράσεων για την απόφαση του δημάρχου Κορδελιού – Ευόσμου να καταργήσει την παρέλαση στο Κορδελιό
Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου η απόφαση του δημάρχου, Κλεάνθη Μανδαλιανού να θεσμοθετήσει ενιαία παρέλαση – Καταστηματάρχες που περίμεναν αυτή τη μέρα για να καλύψουν τα κενά που άφησε πίσω της η πανδημία, κάνουν λόγο για οικονομική καταστροφή
Στο Φανάρι ο νεοεκλεγείς Μητροπολίτης Κιλκίς κ. Βαρθολομαίος
Την παρουσία του νέου Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο επισημαίνει σε ανάρτησή της η δικηγόρος και δημοτική σύμβουλος Κιλκίς, Καλλισθένη Πάκα:
Στις 22 Οκτωβρίου 1991, η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε τον αρχαιότερο τότε Μητροπολίτη Χαλκηδόνας Βαρθολομαίο στην κορυφή του Οικουμενικού Πατριάρχη.
O καφές Nescafé συνεργάζεται με το καινοτόμο Staramaki απ’ το Κιλκίς για έναν κόσμο με λιγότερο πλαστικό
O καφές Nescafé στηρίζει την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση που δημιουργεί καλαμάκια από το φυσικό στέλεχος του σιταριού, αντικαθιστώντας με οικολογικό τρόπο τα πλαστικά καλαμάκια μιας χρήσης.
Η ανάγκη να αξιολογήσουμε τις επιλογές μας και να αλλάξουμε συνήθειες για να προστατεύσουμε τον πλανήτη είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Ο καφές Nescafé παίρνει πρωτοβουλία και με το πρόγραμμα «Με Σεβασμό για το Μέλλον» κάνει ουσιαστικά βήματα προς έναν κόσμο με λιγότερο πλαστικό.
Δωρεάν rapid tests σε Ευκαρπία, Κοιλάδι, Καμπάνη, Γαλλικό, Νέο Αγιονέρι, Μικρόκαμπο. Σ.Σ. Μουριών και Αμάραντα
Συνεχίζεται και την ερχόμενη εβδομάδα ο υγειονομικός έλεγχος του πληθυσμού έναντι της Covid – 19 με τον προγραμματισμό δωρεάν εξετάσεων ανίχνευσης κορονοϊού (rapid tests) σε οκτώ οικισμούς του Δήμου Κιλκίς.
Ανδρέας Βεργίδης: Προτεραιότητά μας η αντιπλημμυρική θωράκιση της Π.Ε. Κιλκίς
Έργα που δημιουργούν ασφάλεια μέσω της πρόληψης, προστατεύοντας ταυτόχρονα και το περιβάλλον υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς. Στο πλαίσιο αυτό, υπεγράφη από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας εκτελεστική σύμβαση στο πλαίσιο της συμφωνίας-πλαίσιο για την εκπόνηση τοπογραφικών, περιβαλλοντικών, υδρολογικών και υδραυλικών μελετών και την εκπόνηση φακέλων οριοθέτησης ρεμάτων εντός της περιοχής αρμοδιότητας της ΥΤΕΠΕΚ ετών 2018 – 2019.
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθησαν 2 αδέλφια στην Χαλκιδική για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης
Σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας τους καλλιεργούσαν 32 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2 μέτρων. Στις έρευνες συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών «Minnie»
Συνελήφθησαν χθες (21 Οκτωβρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 2 ημεδαποί άνδρες, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Διπλωματικές πηγές: Απορρίπτουμε στο σύνολό τους τις αβάσιμες τουρκικές αιτιάσεις
«Τουλάχιστον οξύμωρο» χαρακτηρίζουν διπλωματικές πηγές το γεγονός πως η Τουρκία από την μια «απειλεί την Ελλάδα με πόλεμο» και από την άλλη την κατηγορεί πως αυτή είναι που αποσταθεροποιεί την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο.
Ν. Παναγιωτόπουλος από Βρυξέλλες: Η ΕΕ είναι ανάγκη να αυξήσει την επιχειρησιακή της ετοιμότητα
Στο εργαστήριο (Workshop) σχετικά με την «Στρατηγική Πυξίδα» (Strategic Compass) της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες συμμετείχε ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος – Κατά την παρέμβασή του ζήτησε «αύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας» της ΕΕ.
Βασίλισσα Ελισάβετ: Πέρασε μια νύχτα στο νοσοκομείο – Ανησυχία για την υγεία της (vid)
Η μονάρχης πέρασε μία νύχτα στο νοσοκομείο κάτι που αναστάτωσε την αυλή
Αργότερα όμως εισήχθη στο ιδιωτικό νοσοκομείο «King Edward VII’s» στο κεντρικό Λονδίνο. Όπως ανέφεραν κύκλοι η εισαγωγή της δεν σχετίζεται με τον κορονοϊό.