espa pkm

Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2026, 11:24:53 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Πρόστιμα συνολικού ύψους 266.000 ευρώ, για εμπορία και διακίνηση προϊόντων “μαϊμού”

Κατά τη διάρκεια ελέγχων σε ηλεκτρονικά καταστήματα και αποθήκες-προμηθευτές ηλεκτρονικών καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη. η Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 266.000 ευρώ, για εμπορία και διακίνηση απομιμητικών αγαθών, ενώ με εντολή της, ξεκίνησε η διαδικασία διαγραφής των ιστοσελίδων των ηλεκτρονικών καταστημάτων από την ΕΕΤΤ.

Σας ενημερώνουμε ότι από την Παρασκευή 01 Οκτωβρίου 2021, σύμφωνα με την απόφαση 43/2021 του εφορευτικού συμβουλίου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς, το ωράριο εξυπηρέτησης του κοινού διαμορφώνεται ως εξής:

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (2-10-2021)

Το ταξίδι στο διάστημα ξεκίνησε για το ΚΔΑΠ Kinesis. Στο μάθημα των εικαστικών τα παιδιά ετοίμασαν μία τρισδιάστατη κατασκευή που απεικονίζει το ηλιακό μας σύστημα. Συγκεκριμένα, χρωμάτισαν έκοψαν και κόλλησαν τους πλανήτες πάνω σε χαρτόνια, τα οποία απεικόνιζαν την τροχιά που ακολουθεί ο καθένας τους. Έτσι, για άλλη μια φορά η μάθηση συνδυάστηκε με τη δημιουργία!

Με νέα νομοθετική ρύθμιση (Ν.4830/21) το Υπουργείο Εσωτερικών δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στους πολίτες να υποβάλουν δήλωση με ορθά στοιχεία για τον καθορισμό της επιφάνειας ή της χρήσης των ακινήτων τους.

Όσοι ιδιοκτήτες ακινήτων του Δήμου Κιλκίς δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν την προηγούμενη ευνοϊκή διάταξη του Υπουργείου Εσωτερικών και της Κ.Ε.Δ.Ε. έχουν τη δυνατότητα έως τις 31.12.2021 να υποβάλουν διορθωτική δήλωση είτε ψηφιακά στην ειδική πλατφόρμα που θα ανοίξει προσεχώς στο Υπουργείο Εσωτερικών είτε προσκομίζοντας στο Δήμο Κιλκίς (Τμήμα Εσόδων και Περιουσίας, ισόγειο Δημαρχείου) τα απαραίτητα δικαιολογητικά (αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας, αίτηση-υπεύθυνη δήλωση (προσφέρεται από την υπηρεσία) συμβόλαιο ιδιοκτησίας, φωτοαντίγραφο Ε9 όπου αναφέρονται τα νέα τ.μ., περαίωση κτηρίου εφόσον υφίσταται, εξουσιοδότηση σε περίπτωση συνιδιοκτησίας). 

Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2021 19:53

1η Οκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων

Οι Αστυνόμοι της Γειτονιάς του Κιλκίς ενημερώνουν για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων, γνωστή και ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία», που εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου.

Οι ηλικιωμένοι, οι συνταξιούχοι και γενικά τα άτομα της τρίτης ηλικίας  χρειάζονται σεβασμό. Σεβασμό στην προσωπικότητα και την αξιοπρέπειά τους.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (1-10-2016)

Επισκεφθείτε τις νέες εγκαταστάσεις της vio.kar plus RENAULT – DACIA, στην περιοχή των Σφαγείων στην Θεσσαλονίκη, 26ης Οκτωβρίου 70, όπου το φιλικό περιβάλλον, το έμπειρο προσωπικό, ο σύγχρονος τεχνικός εξοπλισμός οι και πρόσθετες υπηρεσίες χρονομίσθωσης, ασφάλισης, συνεργείου και φανοποιείου ολοκληρώνουν την ποιότητα της εξυπηρέτησης και εγγυώνται την ικανοποίηση του πελάτη με βάση τις σύγχρονες απαιτήσεις.

Ήταν κάποτε νέοι, στη διαδρομή του χρόνου σπούδασαν, δούλεψαν, έκαναν οικογένεια, στη συνέχεια απέκτησαν εγγόνια….

Προσέφεραν ανεξάντλητα, και συνέχισαν να προσφέρουν στην κοινωνία, μέχρι που ήρθε η στιγμή να έχουν οι ίδιοι την ανάγκη της.

Ο λόγος για την λεγόμενη Τρίτη Ηλικία, για την οποία έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου παγκοσμίως.

Ο ΟΠΑΠ και η ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζουν δυναμικά τη χορηγική συνεργασία τους και για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, μπαίνοντας μαζί στην τελική ευθεία για την ιστορική είσοδο της ομάδας στη νέο γήπεδό της, την OPAP Arena. Για έβδομη συνεχή σεζόν, ο ΟΠΑΠ, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού διαχρονικά, θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, στην προσπάθειά της για μια επιτυχημένη πορεία στις εγχώριες διοργανώσεις.