espa pkm

Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2026, 12:00:14 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 22:52

Αλέξανδρος Κιλκίς: Μαζική συμμετοχή στα Κ6

"Λιονταράκια" και "Μπέμπηδες" αποτελούν τις δύο ομάδες της Ακαδημίας του Αλέξανδρου Κιλκίς στην Κατηγορία Κ6. Γεννηθέντα το 2016 και το 2017, τα παιδιά έχουν δίπλα τους σε κάθε προπόνηση τέσσερις προπονητές που τα καθοδηγούν, παίζουν μαζί τους και "χτίζουν" μια πολύ όμορφη σχέση!

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (28-9-2021)

Το ομοσπονδιακό προεδρείο του FDP αποφάσισε να ξεκινήσει προκαταρκτικές διαβουλεύσεις με τους Πράσινους για πιθανή κυβερνητική συνεργασία

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Κρίστιαν Λίντνερ έπειτα από σχετικές συζητήσεις στο Βερολίνο.

Πρώτη ανάμεσα στις Πολιτείες παραμένει η Λουϊζιάνα σε αριθμό ανθρωποκτονιών.

Περισσότερες από 21.500 ανθρωποκτονίες, κατέγραψαν οι Αμερικάνοι το 2020, ένας αριθμός αυξημένος κατά 30% σε ένα έτος, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της ομοσπονδιακής αστυνομίας του FBI.

Ανάρτηση με την οποία εκφράζει την αλληλεγγύη του στην Κρήτη πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι.

Ο Σασόλισυγκεκριμένα ανέφερε στην ανάρτηση του:

«Eκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους πολίτες της Κρήτης που χτυπήθηκαν από ισχυρό σεισμό σήμερα.

Συνεχίζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά το χαμηλό επίπεδο διανυκτερεύσεων σε ορίζοντα οχτώ μηνών, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΞΘ για το διάστημα Ιανουαρίου-Αυγούστου.

Οριακά μικρότερος ήταν ο αριθμός των διανυκτερεύσεων που καταγράφηκε στην περιοχή της Θεσσαλονίκης το οκτάμηνο του 2021 έναντι του αντίστοιχου χρονικού διαστήματος.

Στην τελετή έναρξης του Διεθνούς Συνεδρίου Ρινολογίας,  στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, μίλησε ο Σταύρος Καλαφάτης.

«Η απάντηση στην αύξηση των κρουσμάτων covid είναι η αύξηση των εμβολιασμών και είναι ο μόνος τρόπος να προλάβουμε τις μεταλλάξεις και να νικήσουμε τον κορονοϊό αφού τα νοσοκομεία μας διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό και οι γιατροί της πρώτης γραμμής, διαθέτουν τεράστια εμπειρία», τόνισε αρχικά ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης.

 

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.130, εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 648.091 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 50.9% άνδρες.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (28-9-2016)

Η Βρετανία είναι έτοιμη να εισαγάγει περαιτέρω μέτρα για να βοηθήσει να διανεμηθούν καύσιμα στα πρατήρια βενζίνης μετά τα προβλήματα τις εφοδιαστικές αλυσίδες λόγω της έλλειψης οδηγών φορτηγών, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον