espa pkm

Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2026, 9:21:33 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν 6 νεαροί με τον έναν εξ αυτών να έχει τραυματιστεί σοβαρά

Το τροχαίο συνέβη στην Πυλαία το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη όταν κάτω από συνθήκες που δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, το όχημα καρφώθηκε πάνω σε έναν στύλο της ΔΕΗ.

Η ΕΑΕΑ (ΕΝΩΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ) Ν. Κιλκίς θα πραγματοποιήσει εκδρομή-προσκύνημα στο ΒΙΤΣΙ, την 29-8-2021, ημέρα Κυριακή, για να παραστεί στις εκδηλώσεις, τιμής και μνήμης για τους πεσόντες του εμφυλίου πολέμου 1945-49.

Πολιτική αναλγησία της Νέας Δημοκρατίας: Ένα στα τρία παιδιά έμειναν χωρίς voucher για βρεφονηπιακούς και ΚΔΑΠ φέτος, δεύτερο έτος πανδημίας.

Τελικά μόνο παχιά λόγια από την κυβέρνηση ότι δήθεν είναι κοντά στους φτωχούς και κατατρεγμένους Έλληνες.

Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 00:02

Τελικά αποδείχθηκε φάρσα

Έληξε ο συναγερμός για τις αστυνομικές Αρχές της πόλης μετά την πρωτοφανή υπόθεση μαζικής αποστολής απειλητικού μηνύματος, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σε ξενοδοχειακές μονάδες του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.

Το e-mail που εστάλη από άγνωστο αποστολέα σε περισσότερα από δέκα ξενοδοχεία προειδοποιώντας για τοποθέτηση βόμβας, προκάλεσε μπαράζ προληπτικών εκκενώσεων και εξονυχιστικούς ελέγχους τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους αλλά και περιμετρικά των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων που βρέθηκαν στη λίστα των παραληπτών του επίμαχου μηνύματος.

Σε κατάσταση συναγερμού τις αστυνομικές Αρχές της πόλης έθεσε έως αργά το βράδυ μια πρωτοφανή υπόθεση μαζικής αποστολής απειλητικών μηνυμάτων, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σε ξενοδοχειακές μονάδες της πόλης.

Η αστυνομία μετά τα απανωτά απειλητικά μηνύματα που δέχθηκαν ξενοδοχεία της πόλης προειδοποιώντας για τοποθέτηση βόμβας, προχώρησε σε προληπτικές εκκενώσεις και εξονυχιστικούς ελέγχους τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων που βρέθηκαν στη λίστα των παραληπτών .

Πολιτική αναλγησία της Νέας Δημοκρατίας: Ένα στα τρία παιδιά έμειναν χωρίς voucher για βρεφονηπιακούς και ΚΔΑΠ φέτος, δεύτερο έτος πανδημίας.

Τελικά μόνο παχιά λόγια από την κυβέρνηση ότι δήθεν είναι κοντά στους φτωχούς και κατατρεγμένους Έλληνες.

Δηλώσεις έκανε ο ομοσπονδιακός υπουργός Υγείας της Γερμανίας, για τους εμβολιασμούς τονίζοντας πως οι εμβολιασμένοι απαλλάσσονται από περαιτέρω περιορισμούς.

Ο ομοσπονδιακός υπουργός Υγείας Γενς Σπαν, σε συνέντευξή του στο δίκτυο RTL προανήγγειλε, μεταξύ άλλων, το τέλος των περιορισμών για όσους έχουν εμβολιαστεί.

Η Ισπανία προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση.

Την ώρα που αξιωματούχοι στέλνουν μηνύματα για την ανάγκη συντονισμένης δράσης και την Τουρκία να αρνείται να σηκώσει το βάρος που της αναλογεί για να υποδεχθεί πρόσφυγες, μια χώρα κάνει την αρχή με την φιλοξενία που προφέρετε να δώσει.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τα ποσοστά των εμβολιασμών με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο Twitter, ο Αμερικανός πρόεδρος έγραψε:

«Την περασμένη εβδομάδα, καταγράφηκε ακόμη ένα ρεκόρ εμβολιασμών: πάνω από ένα εκτομμύριο δόσεις ημερησίως επί τρεις συνεχόμενες ημέρες.

Δεν σταματούν τα απειλητικά e-mails στα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης – 10 ηλεκτρονικά μηνύματα στο σύνολο τους, με τις εκκενώσεις στο κέντρο της πόλης και όχι μόνο να συνεχίζονται.

Μετά τα έξι ηλεκτρονικά μηνύματα που εστάλησαν αρχικά, τις τελευταίες δύο ώρες, έλαβαν απειλητικά μηνύματα στα ηλεκτρονικά τους ταχυδρομεία ακόμα τέσσερα ξενοδοχεία.