Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 12:56:31 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Αθωώθηκε από κατηγορίες Βέλγος οδηγός επειδή το σώμα του παράγει αλκοόλ λόγω σπάνιας ασθένειας

Ένας 40χρονος Βέλγος, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες που τον βάρυναν ο οποίος είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί «μεθυσμένος», καθ’ υποτροπή.

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι (22/4) στην Θεσσαλονίκη όταν άνδρας έπεσε από τον Λευκό Πύργο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 34χρονο (ημεδαπό), με την προανάκριση να βρίσκεται σε εξέλιξη από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.

Ο Στέλιος Αγγελούδης, ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο για έργα που κρίνονται σημαντικά – Η πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας και η ανάπλαση της Αριστοτέλους

Για έργα που κρίνονται σημαντικά για τη Θεσσαλονίκη και προχωρά ο σχεδιασμός τους, όπως για παράδειγμα η πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας και η ανάπλαση της Αριστοτέλους, αλλά και για αρκετά ακόμη ζητήματα της πόλης ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης.

Ο Κιλκισιώτης αθλητής Χνιτίδης Σάββας Παναγιώτης, που προπονείται με τον Ιάσονα Ιωαννίδη, συμμετείχε στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων στην διοργάνωση του Μέγα Αλέξανδρου και με χρόνο 18':19" πήρε την 2η θέση στην ηλικιακή κατηγορία 15-18, την 13η θέση στην κατηγορία ανδρών και την 14η θέση στην γενική κατάταξη.

Στην ερώτηση που υπέβαλε η παράταξή μας «Πράξεις για τη Μακεδονία» στις 09/04/2024, η οποία αφορά την διακοπή, από 01/11/2023 του προγράμματος «περισυλλογής και διαχείρισης νεκρών ζώων» από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης, εκ μέρους της διοίκησης, απάντησε δίχως να ... απαντήσει επί της ουσίας.

Οποιαδήποτε ενέργεια από τις ΗΠΑ για την κατάσχεση ρωσικών περιουσιακών στοιχείων που έχουν παγώσει θα είναι παράνομη, θα θέσει επικίνδυνο προηγούμενο και θα αμφισβητηθεί σε δικαστήριο, ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο, υποσχόμενο ότι θα προβεί σε αντίποινα.

Τόσο το ΝΑΤΟ όσο και η ΕΕ θέλουν να δαπανήσουν 100 δισεκατομμύρια ευρώ για την άμυνα – και αυτό οδηγεί σε συγκρούσεις μεταξύ των δύο θεσμών που εδρεύουν στις Βρυξέλλες

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Ιράκ Αμπντούλ Λατίφ Ρασίντ είχε σήμερα ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Βαγδάτη.

Πολιτικοί αναλυτές από τη γειτονική χώρα, έκαναν λόγο για ιστορική επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Υπό κράτηση θα παραμείνει για άλλο ένα βράδυ ο παρουσιαστής που συνελήφθη για υπόθεση εκβιασμών μέσω δημοσιευμάτων στη Θεσσαλονίκη.

Σε βάρος των δύο προσώπων ασκήθηκε ποινική δίωξη. Για την ακρίβεια, κατηγορούνται για απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατά συρροή.

Ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν άρχισε σήμερα επίσκεψη στο Ιράκ, με στόχο να επαναπροσδιορίσει τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο γειτονικές χώρες.

Η από μακρόν αναμενόμενη επίσκεψή του είναι η πρώτη από τούρκο ηγέτη από το 2011 και ακολουθεί χρόνια ασταθών σχέσεων καθώς η Άγκυρα έχει εντείνει τις διασυνοριακές επιχειρήσεις της εναντίον μαχητών του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) που έχουν βάσεις στο ορεινό βόρειο Ιράκ, όπου ζουν κυρίως Κούρδοι.