Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ε. Αγαθοπούλου: «Το νομοσχέδιο προς ψήφιση περιέχει διατάξεις που μειοψήφησαν στη Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή. Το διαψεύδετε αυτό κ. Υπουργέ;» ...και δεν το διέψευσε (βίντεο)
Σημεία ομιλίας Ε. Αγαθοπούλου, αναπλ. Τομεάρχισσας Δικαιοσύνης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη συζήτηση για το Οικογενειακό Δίκαιο:
Αυστηρή κριτική στο κατατεθέν νομοσχέδιο και στις εισαγωγικές δηλώσεις του κ Τσιάρα για το οικογενειακό δίκαιο άσκησε, μεταξύ άλλων, η βουλεύτρια της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και αν. τομεάρχισσα Δικαιοσύνης, αρμόδια για θέματα ισότητας, Ε. Αγαθοπούλου, κατά την διάρκεια της πρώτης συζήτησης του νομοσχεδίου στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής.
Στα 3.197 τα νέα κρούσματα στη χώρα, 23 στο Κιλκίς
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.197, εκ των οποίων 14 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 367.076 (ημερήσια μεταβολή +0.9%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες.
Χ. Αντίνου στην Atlas TV: «Έχουμε ουσιαστικά ένα… μερικό άνοιγμα της εστίασης και του λιανεμπορίου» (vid)
Θ. Καράογλου: «Ο χώρος της παιδείας παίρνει άριστα στις εξετάσεις της υπευθυνότητας και της ασφάλειας»
O βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για την Β’ Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου συναντήθηκε σήμερα με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δυτικής και Ανατολικής Θεσσαλονίκης.
Οι Διευθυντές διαβεβαίωσαν τον κ. Καράογλου πως η επανεκκίνηση των νηπιαγωγείων, των δημοτικών και των γυμνασίων της πόλης πραγματοποιείται σε καθεστώς ασφαλείας και με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων.
Κεφαλογιάννης: Γεωστρατηγικής σημασίας το πρώην στρατόπεδο Γκόνου στη Θεσσαλονίκη
Τα βασικά σημεία της στρατηγικής ανάπτυξης της Ελλάδας ως διεθνές εμπορευματικό κέντρο παρουσίασε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών στην ενότητα: “Greece as a Logistics Gateway Connecting Europe”.
Επιμορφωτική Κιλκίς: συμβουλευτικό σεμινάριο για τον εκσυγχρονισμό της χωροταξικής και πολεοδομικής νομοθεσίας
Για το νέο καθεστώς που αφορά τον εκσυγχρονισμό της χωροταξικής και πολεοδομικής νομοθεσίας υλοποιήθηκε συμβουλευτικό σεμινάριο από το κέντρο δια βίου μάθησης 2 Επιμορφωτική Κιλκίς Μ.Ε.Π.Ε. Για την εφαρμογή της νέας νομοθεσίας δόμησης, επιμορφώθηκαν εξ αποστάσεως μηχανικοί του Δήμου Παιονίας.
Ρωσία: Τουλάχιστον οκτώ νεκροί από ένοπλη επίθεση σε σχολείο – Δράστης κρατάει ομήρους
Τουλάχιστον οκτώ είναι οι νεκροί ύστερα από ένοπλη επίθεση σε σχολείο στην πόλη Καζάν, στην νοτιοδυτική Ρωσία.
Το πρωί της Τρίτης δύο ένοπλοι μπήκαν σε σχολείο δευτεροβάθμειας εκπαίδευσης της πόλης Καζάν, την πέμπτη μεγαλύτερη πόλη της Ρωσίας, ανοίγοντας πυρ και σκοτώνοντας οκτώ άτομα – επτά παιδιά και μια καθηγήτρια.Ρωσία – Update: Nεκρός ο δράστης που κρατούσε επτά παιδιά ομήρους σε σχολείο
Τουλάχιστον oκτώ είναι οι νεκροί ύστερα από ένοπλη επίθεση σε σχολείο στην πόλη Καζάν, στην νοτιοδυτική Ρωσία.
Το πρωί της Τρίτης δύο ένοπλοι μπήκαν σε σχολείο δευτεροβάθμειας εκπαίδευσης της πόλης Καζάν, την πέμπτη μεγαλύτερη πόλη της Ρωσίας, ανοίγοντας πυρ και σκοτώνοντας οκτώ άτομα – επτά παιδιά και μια καθηγήτρια.
Συναυλία «Vax Live»: Συγκεντρώθηκαν 302 εκατ. δολάρια που θα διατεθούν στην αγορά 26 εκατ. εμβολίων
Οι διοργανωτές της συναυλίας «Vax Live» για τη συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας, ώστε να υποστηριχθούν οι παγκόσμιες προσπάθειες εμβολιασμού κατά τoυ Covid-19 κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν πάνω από 302 εκατομμύρια δολάρια.
Η συναυλία συγκέντρωσης πόρων με πρωτοβουλία του Global Citizen μαγνητοσκοπήθηκε στις 2 Μαΐου και προβλήθηκε το περασμένο Σάββατο 8 Μαΐου.
Αδ. Γεωργιάδης: Οι δικαιούχοι του ΕΣΠΑ στην Ανατ. Μακεδονία και Θράκη θα πάρουν άμεσα τα χρήματά τους
Βρέθηκε άμεση λύση έτσι ώστε να εξασφαλιστεί πως τα χρήματα από τα ευρωπαϊκά προγράμματα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και να απορροφηθούν και να ξεκινήσει άμεσα η εκταμίευσή τους.
Το παραπάνω προκύπτει από τη σημερινή συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ‘Αδωνι Γεωργιάδη, παρουσία του προέδρου της Μονάδας Οργάνωσης και Διοίκησης (ΜΟΔ), Γιώργου Παπαδημητρίου, και του προέδρου του Ενδιάμεσου Φορέα Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας (ΕΦΕΠΑΕ), Πλάτωνα Μαρλαφέκα.