espa pkm

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2026, 5:01:16 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Υπογράφουν οι:
- Παπαδοπούλου Χρυσή-Ουρανία, Απόφοιτη Τμήματος Χρηματοοικονομικής, Παν. Πειραιά / Επιχειρηματίας Ξενοδοχειακών Δραστηριοτήτων.
- Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Π.Μ.Σ. Διεθνείς Σπουδές, Ευρωπαϊκές Σπουδές και Διπλωματία, Παν. Μακεδονίας / Επικοινωνιολόγος / Δημοσιογράφος.

Του Νίκου Κουζίνη.

Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΒΡΥΣΑΚΙΩΝ.
Ο Ομέρ Βρυώνης, θέλοντας να εξουδετερώσει την επανάσταση στην Εύβοια, για να έχει τα χέρια του ελεύθερα προς εύκολη καθυπόταξη της Ανατ. Στερεάς και κατόπιν της Πελοποννήσου, έφθασε στη Χαλκίδα από τη Θήβα με 2.000 στρατιώτες τον Ιούλιο του 1821.

Του Στέφανου Παραστατίδη.
Ας δούμε τη σημερινή κατάσταση της χώρας ως προς την αντιμετώπιση της πανδημίας υπό τη μορφή ερωτημάτων:
- Εμβολιάζουμε με αριθμούς ρεκόρ; Είναι το πρώτο ερώτημα και προφανώς δεν ισχύει.

Αφιέρωμα της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Rai στην Ελλάδα ενόψει καλοκαιριού

Στην χώρα μας και στις προετοιμασίες για την έναρξη της τουριστικής περιόδου αφιέρωσε αναλυτικό ρεπορτάζ η ιταλική δημόσια τηλεόραση Rai.

«Η Ελλάδα είναι η πρώτη η οποία πρότεινε με έμφαση, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το πιστοποιητικό για ελεύθερες μετακινήσεις.

Τι ανέφερε ο Τιερί Μπρετόν, Ευρωπαίος επίτροπος Εσωτερικής Αγοράς

Ο Ευρωπαίος επίτροπος Εσωτερικής Αγοράς Τιερί Μπρετόν τόνισε σήμερα σε δηλώσεις του ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν ανανέωσε την παραγγελία της για τα εμβόλια της AstraZeneca κατά του κορονοϊού για μετά τον Ιούνιο.

Μαζική απόβαση στο μικρό νησί νότια της Σικελίας

Το τελευταίο 24ωρο, στο μικρό ιταλικό νησί Λαμπεντούζα, νότια της Σικελίας, έφτασαν σχεδόν χίλιοι μετανάστες και πρόσφυγες.

Πριν από λίγο σημειώθηκε η τελευταία άφιξη, στο Μόλο Φαβαρόλο της Λαμπεντούζα: 298 μετανάστες και πρόσφυγες διαφορετικών εθνικοτήτων, οι οποίοι επέβαιναν σε ακυβέρνητο αλιευτικό.

Σχεδόν 2.000 γλαστράκια με πετούνιες επιστρατεύτηκαν στη Θεσσαλονίκη, για να σχηματιστεί μια μεγάλη λουλουδένια καρδιά στο πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας.

Πρόκειται για τον συμβολικό τρόπο με τον οποίο οΔήμος Θεσσαλονίκηςεπέλεξε να τιμήσει σήμερα τη Γιορτή της Μητέρας.

Μπροστά στο μνημείο του εργάτη στη Θεσσαλονίκη, από τη διοίκηση και τα σωματεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου

Κατάθεση στεφάνων πραγματοποίησε η διοίκηση και τα σωματεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, στο μνημείο του εργάτη (μπροστά από το κτίριο του Ε.

«Αγκαλιά» με την δεύτερη θέση της Super League είναι πλέον ο ΠΑΟΚ, που κέρδισε και στο δεύτερο ντέρμπι των πλέι οφ τον Άρη με 2-0 στην Τούμπα

Συνέχισε την ανοδική πορεία του ο Δικέφαλος του Βορρά, που μετά τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ κέρδισε και τους συμπολίτες “κιτρινόμαυρους” στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με φόντο τη δεύτερη θέση.

 
 

Τα στοιχεία της επιδημιολογικής κατάστασης στη χώρα κατά το τελευταίο 24ωρο ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, περιλαμβάνοντας τον αριθμό των νέων κρουσμάτων, τους ασθενείς που κατέληξαν και τον αριθμό των διασωληνωμένων.