espa pkm

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2026, 9:52:49 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Σε 24ωρη επιφυλακή βρίσκεται και θα παραμείνει όλος ο μηχανισμός της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, εφαρμόζοντας, πυρετωδώς από τα ξημερώματα της Παρασκευής 15 Ιανουαρίου 2021,  το επιχειρησιακό σχέδιο που έχει καταρτιστεί για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας "Λέανδρος".
Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 19:56

Χιονάνθρωπος με ισχυρό ανοσοποιητικό!

Το καλύτερο τοπίο! Παίξαμε χιονοπόλεμο, φτιάξαμε χιονάνθρωπο! Θέλουμε όμως δυνατό ανοσοποιητικό, γι’ αυτό δεν ξεχνάμε το φυσικό χυμό από ρόδι. Να μας δίνει ενεργεία και τις βιταμίνες που χρειάζεται ο οργανισμός μας για όλες αυτές τις δραστηριότητες.

Κώστας Σαπανίδης, Αμάραντα

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 19:48

Αποχαιρετισμός στον Δημήτρη Ταταρίδη

«Έφυγε» έτσι ξαφνικά και άδικα και πέρασε στην αιωνιότητα, ως φυσική παρουσία, ο αγαπητός φίλος ,συνάδελφος και συναγωνιστής στο κλάδο των δημοτικών υπαλλήλων, Δημήτρης Ταταρίδης.

ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ! Έφερε με γενναιότητα στην επιφάνεια αυτό που δυστυχώς στις μέρες μας, ζουν εκατομμύρια γυναίκες.

Το αίσχος της κακοποίησης της γυναίκας.

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 19:15

1821 - 2021 Διακόσια χρόνια Ελλάδα

Γράφει ο Νίκος Σιάνας.

Το 2021 είναι χρονιά των διακοσίων χρόνων της παλλιγεννεσίας της πατρίδας μας. Όλοι μας στην Ελλάδα, αλλά και όπου γης Έλληνες θα γιορτάσουμε την σημαντική για το Έθνος μας επέτειο.

Μετά τον πρωινό χιονιά του Σαββάτου 16 Ιανουαρίου 2021 η ημέρα έκλεισε στο Κιλκίς με ...ξαστεριά και ακολουθούν οι πολικές θερμοκρασίες των επόμενων ημερών.

Ο υπεύθυνος νοσηλευτής της κλινικής covid στο νοσοκομείο Κιλκίς και αντιπρόεδρος στο σωματείο εργαζομένων του ιδρύματος, Βασίλης Τριανταφυλλίδης, ήταν απόλυτος στη συνέντευξή του στο ράδιο REAL FM της Θεσσαλονίκης: Γιατροί, νοσηλευτές, διοικητικοί υπάλληλοι και διοίκηση του νοσοκομείου Κιλκίς αντιμετώπισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις επιπτώσεις της πανδημίας.

Οι διασωληνωμένοι ασθενείς είναι 323 - Τα 215 κρούσματα εντοπίζονται στην Αττική, τα 67 στην Θεσσαλονίκη και μόλις 1 στο ν. Κιλκίς - Δείτε τη γεωγραφική κατανομή.

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 17:40

Που να χάνονται οι υποψήφιοι βουλευτές;

Και μια που σε προηγούμενο σχόλιό μας αναφερθήκαμε -έστω πλαγίως- στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, να πούμε και το άλλο: Όλοι ετούτοι οι υποψήφιοι οι οποίοι προεκλογικά μάς ξεκουφαίνουν με θέσεις και απόψεις και συνταγές σωτηρίας του τόπου, τι στο καλό παθαίνουν και μόλις κλείσουν οι κάλπες εξαφανίζονται από προσώπου γης;

Η Δανία έχει καταγράψει 256 κρούσματα μόλυνσης από τη νέα και πιο μεταδοτική μετάλλαξη του κορονοϊού, γνωστή ως B117, ανακοίνωσαν οι αρχές της χώρας.

Από τα μέσα Νοεμβρίου έως τις 10 Ιανουαρίου, 256 Δανοί μολύνθηκαν από τη νέα μετάλλαξη, που έχει καταγραφεί πρώτα στη Βρετανία, ένας αριθμός που αντιπροσωπεύει το 1,3% απ’ όλα τα θετικά τεστ, τα οποία αναλύθηκαν γενετικά την περίοδο αυτή, επισημαίνει σε μια ανακοίνωση σήμερα το κρατικό ινστιτούτο Serum.