espa pkm

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2026, 2:25:42 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Την έντονη ανησυχία του για την κλιμάκωση στην περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ εξέφρασε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρωθυπουργό της Αρμενίας Νικόλ Πασινιάν.

Η τηλεφωνική αυτή επικοινωνία, που έγινε με πρωτοβουλία της Αρμενίας, «επικεντρώθηκε στην κατάσταση στη ζώνη του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, ανέφερε το Κρεμλίνο.

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020 18:37

Επικοινωνία Πομπέο – Στόλτενμπεργκ

Ο υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο μίλησε σήμερα με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ για να συζητήσει τη διατλαντική συνεργασία, την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και τη σημασία της ενότητας στη συμμαχία του ΝΑΤΟ.

Στα πρόθυρα του πολέμου βρίσκονται Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν, μετά τις νέες συγκρούσεις, που σημειώθηκαν σήμερα και είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 23 άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 100, μεταξύ των αζέρικων δυνάμεων και εκείνων της αποσχισθείσας περιοχής του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, που στηρίζεται από το Γερεβάν.

Ισόπαλη με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Άκρως αποτελεσματικός ο «Άγιαξ της Ηπείρου» στο πρώτο ημίχρονο, έσωσαν το βαθμό οι Θεσσαλονικείς στην επανάληψη, στο ντεμπούτο του Απόστολου Μάντζιου στον πάγκο τους.

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 218 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα, εκ των οποίων 39 συνδέονται με γνωστές συρροές και 39 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Κανένα νέο κρούσμα στο νομό Κιλκίς.

Ως Ελλάς μεγάλη χώρα… Κάποτε θα αλληλοσκοτωθούμε και στο μνημείο θα αναγραφεί:  Διά αδιευκρίνιστους λόγους!

Επί δυο εβδομάδες ένα γυμνάσιο, αυτό της Αξιούπολης, δεν λειτουργεί. Οι γονείς δεν στέλνουν τα παιδιά τους διότι η αναλογία, όπως λένε τα επίσημα χαρτιά εγγραφών στην α’ τάξη αναφέρει: 51 ελληνόπουλα και 46 προσφυγόπουλα. Αφήστε που κάποια άλλα χαρτιά εμφάνιζαν και πέντε εγγραφέντες στη Γουμένισσα. Οπότε η αναλογία ήταν φίφτι-φίφτι. Ένας προς έναν. Και οι γονείς της Αξιούπολης εξεγέρθηκαν ζητώντας τη  διασπορά των προσφυγόπουλων σε όλα τα γυμνάσια.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της ΠΡΩΙΝΗΣ του Κιλκίς, της μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (26-9-2020)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (29-9-2015)

Εως τις 4 Οκτωβρίου ισχύουν νέοι περιορισμοί στα καταστήματα λιανικής πώλησης στην Αττική, και στις περιοχές ειδικών μέτρων, μεταξύ αυτών και το Κιλκίς,  για περίπτερα, μίνι-μάρκετ και κάβες. Συγκεκριμένα η κυβέρνηση αποφάσισε την απαγόρευση λειτουργίας καταστημάτων λιανικής πώλησης από τις δώδεκα το βράδυ μέχρι τις πέντε το πρωί, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κορονοϊό.


Η “Λαική Συσπείρωση”, το ΚΚΕ, από το 2015 που εκδηλώθηκε το προσφυγικό ζήτημα, ανέδειξε τον ρόλο των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ , ΕΕ και των ελληνικών κυβερνήσεων στην εξέλιξη του φαινομένου  και έγκαιρα προειδοποίησε ότι αν δεν παρθούν ουσιαστικά μέτρα το πρόβλημα θα διογκωθεί.