espa pkm

Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2026, 10:22:30 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 23:34

Υποψήφιοι και Δικαιοσύνη

Με αφορμή αυτήν την θλιβερή ιστορία με την υποψηφιότητα της κας Μυρσίνης Λοΐζου για την Ευρωβουλή, την καταδίκη της από την Ελληνική Δικαιοσύνη και την αναγκαστική της παραίτηση, είναι μια ευκαιρία να υπενθυμίσουμε και στους υποψήφιους Αυτοδιοικητικούς μας, που έχουν «θέματα» με τη Δικαιοσύνη, την Εφορία, τα Ασφαλιστικά Ταμεία και τις Τράπεζες, να το δηλώσουν τώρα.

Ταράζει τα νερά στο λεκανοπέδιο των Μουριών ο Δημήτρης Κυριακίδης κατεβάζοντας τον Λευτέρη Αργυρόπουλο. Ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία στην περιοχή που συνδέεται με το Σάββα Αργυρόπουλο πρώην Δήμαρχο Μουριών στην Καποδιστριακή εποχή. Ο Λευτέρης Αργυρόπουλος μπαίνει με δύναμη στο ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ έχοντας τη στήριξη του Σάββα που είναι ξάδελφός του.

Ονομάζομαι Νικολαΐδου Άννα του Θεόδωρου κατάγομαι από το Χέρσο και εδώ και 16 χρόνια ζω και εργάζομαι στο Κιλκίς ως πτυχ. Πολιτικός Μηχανικός.
Τα χρόνια της επαγγελματικής μου πορείας κυοφορήθηκε και εκδηλώθηκε η βαθιά και παρατεταμένη οικονομική, κοινωνική και πολιτική κρίση που γιγάντωσε την απαξίωση των πολιτών στους πολιτικούς με αποτέλεσμα αρνητικά στερεότυπα με σχηματικές γενικεύσεις και επικίνδυνες απλουστεύσεις, τείνουν σήμερα να γίνουν καθεστώς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Επανερχόμαστε στην ερώτηση μας υπ’ αριθμ. 5464/07.02.2019, σχετικά με το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, η οποία παραμένει αναπάντητη από το αρμόδιο Υπουργείο, μολονότι έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο ο Κανονισμός της Βουλής ορίζει ότι έπρεπε να απαντηθεί.

Την περασμένη εβδομάδα από το Κιλκίς ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, απαντώντας σε ερώτησή μας πόσο ακόμα θα περιμένουν οι επενδυτές τη σύνδεση της ΒΕΠΕ Κιλκίς με το εθνικό οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο, αποκάλυψε ότι υπάρχει έτοιμη μελέτη για τη σιδηροδρομική σύνδεση προϋπολογισμού 7 εκατ. ευρώ και επίκειται η ένταξή της σε πρόγραμμα. (σχετικό ρεπορτάζ ΠΡΩΙΝΗΣ) .

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Σε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνει:

Kαταλυτική και άκρως κατατοπιστική ήταν η συνέντευξη του Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ κ. Λευτέρη Αυγενάκη στο Ράδιο Επιλογές στο Γιάννη Παπαγεωργόπουλο σήμερα το πρωί.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς