espa pkm

Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2026, 7:06:55 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Ο ΠρόεδροςΑστέριος Τάτσηςκαι τοΔ.Σ.του Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Άγιου Τρύφωνα»Γουμένισσας, ανακοινώνουν τηναναβολή καλοκαιρινής εκδήλωσηςτους, «Πρόσκληση σε παγωτό» που ήταν προγραμματισμένη να γίνει την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018και ώρα 7:00μ.μ., στο αναψυκτήριο «Disneyland», ως ελάχιστη συμμετοχή στο Εθνικό Πένθος της τραγικής απώλειας δεκάδων συνανθρώπων μας από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

Την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018, 9.30μ.μ. σας περιμένουμε στον  Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός”  για να παρακολουθήσουμε την ταινία του Ζαν Ζακ Ανο  “Το όνομα του ρόδου”, η οποία αντικαθιστά την ταινία “Ο καλός στρατιώτης Σβέικ” που λόγω τεχνικών προβλημάτων  δεν θα προβληθεί.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς συμμετέχοντας στο Εθνικό Πένθος ανακοινώνει την αναβολή των παρακάτω εκδηλώσεων:

  • «Μελωδικό φεγγάρι σε μια αρχαία πολιτεία, στον αρχαιολογικό χώρο του Παλατιανού Κιλκίς», Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018  και
  • «Νυχτερινές διαδρομές, αφηγήσεις, μουσικές, ουρανίων σωμάτων παρατηρήσεις…» στο βυζαντινό φρούριο του παλαιού Γυναικοκάστρου Κιλκίς, Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Σε επόμενη ανακοίνωσή μας θα οριστούν οι νέες ημερομηνίες για την πραγματοποίηση των ανωτέρω εκδηλώσεων.

Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 10:04

Αχρείαστη ένταση

Είναι γνωστή στους αναγνώστες μας η καταγγελία του δημοτικού συμβούλου Λάζαρου Παζαρτζικλή - και εν συνεχεία η απάντηση της κ. Σοφού και η ανταπάντηση Παζαρτζικλή- για τη μετακίνηση μιας υπαλλήλου του ΚΔΕΚ Κιλκίς.

Η ΠΚΜ αναλαμβάνει σε συνεργασία με τους δήμους Κιλκίς και Δοϊράνης και τη Science Society – Bitola τη διαχείριση του σημαντικού οικοσυστήματος
«Ολοκληρωμένο Σύστημα Αειφορικής Διαχείρισης Οικοσυστήματος Λίμνης Δοϊράνης» (Plan D.oiran) θα υλοποιήσει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ώστε ένα από τα πιο σημαντικά οικοσυστήματά της να προστατευτεί και να αναδειχτεί.

Η ΣΥΝΤΕΧΝΊΑ ΑΡΤΟΠΟΙΏΝ Ν.Κιλκίς" Ο Προφήτης Ηλίας" όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος γιόρτασε τον Προστάτη του Προφήτη Ηλία την παραμονή 19/7/2018 και ώρα 19:30 στο Ναό του Προφήτη Ηλία στο Κιλκίς με Αρτοκλασία.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώνονται οι διαδικασίες κύρωσης του Δασικού Χάρτη περιοχής ευθύνης του Δασαρχείου Κιλκίς. Η υπηρεσία μας συνέβαλε αποφασιστικά και καθοριστικά τόσο κατά τον έλεγχο του Δασικού Χάρτη, όσο και για την πλήρη ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής εκδίδοντας πλήρως ενημερωμένο και καλαίσθητο έντυπο υλικό, και ανακοινώσεις σε όλους τους οικισμούς σχετικά με τα δικαιώματα τους, αλλά και για τις ενέργειες που πρέπει να προβούν για διόρθωση ή και υποβολή ενστάσεων.

Πτώμα άνδρα -αγνώστων στοιχείων ταυτότητας μέχρι στιγμής- βρέθηκε σε αγροτική περιοχή του Πολυκάστρου Κιλκίς, κοντά σε σιδηροδρομικές γραμμές.

Τη σορό εντόπισε στις 7 το πρωί της Τρίτης (24/7) υπάλληλος του ΟΣΕ και αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές. Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας, ο άνδρας φέρεται να έχει τραύματα στους γλουτούς και στο μέτωπο, τα οποία προκλήθηκαν πιθανότατα από αιχμηρό αντικείμενο.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς