espa pkm

Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2026, 10:03:24 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2728 Β 10/7/2018 η με αριθμό 32901, η Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής που εκδόθηκε κατ' εξουσιοδότηση της παραγράφου 8 του άρθρου 140 του νόμου 4504/2017 που αφορά Ρυθμίσεις της Γενικής Γραμματείας Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων.
Το εργοστάσιο μπαταριών που εργάζονταν έπαθε εκτεταμένες ζημιές από πυρκαγιά, αλλά δεν θα απολυθούν. «Από την 1η Μαΐου 2018 και ύστερα από την εκτεταμένη πυρκαγιά που ξέσπασε στο εργοστάσιο της επιχείρησης "Συστήματα Sunlight ΑΒΕΕ", στο Ν.
Στο παρελθόν τον είχαν χαρακτηρίσει ακατάλληλο για τη θέση του υπουργού Αμυνας. Ομως, η τουρκική διπλωματία ξέρει από κόλπα και παζάρια γι' αυτό και μόλις ο Τσαβούσογλου συνάντησε τον Πάνο Καμμένο, άρχισε τις προσεγγίσεις.
Ευθεία επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξαπέλυσε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου «Κλεισθένης» στη Βουλή.

«Τελειώσατε. Πάρτε το απόφαση. Όσα κόλπα κι αν κάνετε, όσες κάλπες κι αν στήσετε μαζί, ο κόσμος θα σας βρει και θα σας καταψηφίσει.
«Πιστεύω στο ΝΑΤΟ», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά την έκτακτη συνεδρίαση που διεξήχθη με θέμα τις αμυντικές δαπάνες των χωρών μελών στο περιθώριο της συνόδου της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας στις Βρυξέλλες.
H Ταϊλάνδη και η περιπέτεια στη σπηλιά για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τον προπονητή τους, θα μείνει για πολλά χρόνια χαραγμένη στη μνήμη όλων.

Το αίσιο τέλος αυτής της περιπέτειας αφήνει χώρο για να βγουν στο φως συγκινητικές ιστορίες.
Η σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ βρίσκεται σε εξέλιξη και οι αρχηγοί των κρατών και των κυβερνήσεων έχουν συγκεντρωθεί στο Βέλγιο. Ενώ οι πολιτικές συζητήσεις συνεχίζονται και σήμερα, Πέμπτη τα βλέμματα δεν άργησαν να στραφούν και στις κυρίες των αρχηγών που έδωσαν το παρόν.
Ανοιχτή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό έστειλε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, τονίζοντας την αναγκαιότητα να αποσυρθεί το νομοσχέδιο «Κλεισθένης» προκειμένου να ξεκινήσει ένας ουσιαστικός διάλογος, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018 15:50

Μεγάλη φωτιά στη Σητεία

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στη Σητεία Κρήτης, στην περιοχή Αχλάδια, ενώ το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων δυσχαιρένουν οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.

Η φωτιά εκδηλώθηκε, από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, νωρίς το μεσημέρι σε χορτολιβαδική έκταση, στην οποία υπάρχουν ανεμογεννήτριες και δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.
Το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, σε συνεργασία με Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο κοινής δράσης για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων με σκοπό την εργασιακή εκμετάλλευση, διενήργησαν, από τις 14 έως τις 19 Μαΐου 2018, 372 ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, χώρους αγροτικών δραστηριοτήτων, πτηνοτροφικές και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, χώρους κατασκευαστικών δραστηριοτήτων και βιομηχανικές περιοχές.