Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Βίτσας: «Πολύ σημαντικό να εργαζόμαστε όλοι μαζί»
ΚΙΝΑΛ: Να θεσμοθετηθεί άμεσα η ψήφος των Ελλήνων του εξωτερικού
Γερμανία-Δικαστήριο: «Ναι» σε έκδοση Πουτζντεμόν στην Ισπανία
ΝΑΤΟ: Έκτακτη συνεδρίαση για τις αμυντικές δαπάνες
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε νέα επίθεση εναντίον των χωρών μελών του ΝΑΤΟ ζητώντας τους ξανά σε αυστηρό τόνο να αυξήσουν τις αμυντικές τους δαπάνες, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές.
Στη διάρκεια της συνεδρίασης που ήταν αφιερωμένη στην Ουκρανία και τη Γεωργία ο Τραμπ «χρησιμοποίησε τον χρόνο που είχε στη διάθεσή του για να μιλήσει και επανήλθε στο θέμα» των αμυντικών δαπανών, εξήγησε διπλωματική πηγή στο AFP.
Μέρκελ: Ξεκάθαρη η δέσμευση όλων έναντι του ΝΑΤΟ
Κρεμλίνο: Η Γερμανία δεν είναι όμηρος της Ρωσίας
Αγιος Παϊσιος : Ο μοναχός που έγινε Άγιος από την Εκκλησία
Τσίπρας: Αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ των χωρών – μελών του ΝΑΤΟ
Την ανάγκη να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ, να ληφθούν γενναίες αποφάσεις για την επίλυση περιφερειακών και διεθνών διαφορών και να προχωρήσει ο διάλογος με τη Ρωσία επισήμανε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της παρέμβασης του στο δείπνο εργασίας, με το οποίο ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα της Συνόδου Κορυφής της Συμμαχίας στις Βρυξέλλες.