Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Τσίπρας: Γραβάτα κόστους 200 δισ. ευρώ
Σωτήρης Χρυσάφης: “Ο Αρμαγεδδών του Εμφυλίου, Κιλκίς 4 Νοεμβρίου 1944”
Οι Κιλκισιώτες που βρέθηκαν την Κυριακή 3 Ιουνίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς ξεφύλλισαν μαζί με τον συντοπίτη τους δρ. Σωτήρη Χρυσάφη το νέο του βιβλίο ‘’Ο Αρμαγεδδών του Εμφυλίου, Κιλκίς 4 Νοεμβρίου 1944’’. Τα αιματηρά γεγονότα του Νοεμβρίου του 1944 όπου συγκεντρώθηκαν γύρω από το Κιλκίς χιλιάδες ένοπλοι μη εαμικών αντιστασιακών οργανώσεων, αρκετοί συνεργάτες των Γερμανών βρισκόμενοι αντιμέτωποι με τα πυρά του ΕΛ.ΑΣ και έχουν καταγραφεί στη συλλογική μνήμη ως η μάχη του Κιλκίς, αποτυπώθηκαν στο πόνημα του συγγραφέα ως μνήμες, ως μαρτυρίες Κιλκισιωτών που βίωσαν το προεμφυλιοπολεμικό σκηνικό αλλά κυρίως ως εσωτερική ανάγκη του συγγραφέα να αναζητήσει την αλήθεια.
Τα γιούχα και οι αποδοκιμασίες κατά ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ!
Τα τηλεοπτικά δίκτυα και το διαδίκτυο «πήρανε φωτιά» ανήμερα των «Ελευθερίων» του Κιλκίς, μιλώντας για αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα στο Κιλκίς.
Η παρουσία του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και προέδρου της ΝΔ στις εκδηλώσεις των «Ελευθερίων» και όλο το κλίμα περί «Μακεδονικού» και αποδοκιμασιών σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, οδήγησαν τα κανάλια των Αθηνών στο Κιλκίς. Είναι γνωστό πως τα ιδιωτικά μας τηλεοπτικά δίκτυα διψάνε για… πολιτικό αίμα!
Σίγουρη για μη λύση του μεταναστευτικού στη Σύνοδο Κορυφής η Μέρκελ
Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιτευχθεί μια ευρωπαϊκή «λύση» στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ της 28ης-29ης Ιουνίου.
«Γνωρίζουμε ότι δεν θα υπάρξει λύση σε επίπεδο των 28 κρατών μελών επί ενός συνολικού πακέτου για τα μεταναστευτικά ζητήματα» στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών, επισήμανε η Γερμανίδα καγκελάριος κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στον Λίβανο.
Σε διαθεσιμότητα ο ιερέας που χαστούκισε μωρό
Πυρκαγιά στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά
Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, καίγοντας απορρίμματα και ξερά χόρτα.
Η φωτιά ξέσπασε, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Στο σημείο επιχειρούν τέσσερα οχήματα με οκτώ άνδρες της Πυροσβεστικής.
ΝΔ: Οι Έλληνες δεν έχουν πάθει ανοσία στην ανοησία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΑΓΓΕΛΙΕΣ: Προσφορά εργασίας
Ζητείται χειριστής κλαρκ ή βοηθός χειριστή κλαρκ σε βιομηχανία στην Αξιούπολη.
Αποστολή βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ.: 23430-20640, ώρες 8.00-16.00.